Kommentit (7)

Vierailija

Eihän tämä nyt ole läheskään ensimmäinen kerta, että lapset laulavat seksistä. Nyt lapset vain laulavat julkisella videolla. Tästä tässä on nimenomaan kyse, ei siitä laulavatko lapset tietämättään seksistä. 

Vaikea ymmärtää, miten tämä on monelle niin vaikeaa ymmärtää. 

Vierailija

Niinpä, mutta kun nuo lapset eivät todellakaan tiedä mistä laulavat eikä heidän pidäkään tietää mitään seksistä noin 7-10 - vuotiaina, mutta jotkut noista lapsista, jotka tuossa laulavat seksistä luulevat ehkä tietävänsä, mistä on kyse, vaikka olisivatkin 10-12-13 -vuotiaita, joitten ei kuulisi vielä seksistä laulaa julkisesti (vaikka siitä jotakin tietäisivätkin). Joten loppujenlopuksi on hyvä, että tuo video vedettiin pois julkisuudesta, vaikka tietty nuo lapset eivät siitä tykkää, että "heidän" videonsa bannattiin. Alkujaankin tuon videon kasaaminen oli väärin! Se olisi Sannin ja levy-yhtiön pitänyt ymmärtää, tietää ja estää tuommoinen video!

Vierailija

Kyse ei ole siitä etteikö lapset saisi kotona nöitä lauluja lauleskella,eivät ymmärrä sitä sanomaa niinkuin me aikuiset. Kyse on siitä, että lapset on otettu laulamaan laulua videolle,esiintymään, videolle jota aikuiset katsovat että tuu testaa mua. Se on sairasta. Miten kukaan voi olla noin ajattelematon että ottaa lapsi tuollaisen sanoman taakse. Sairasta jopa.

Nestori

En olisi arvannut, että keski-ikäisiä miehiä syytetään jo lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön puuttumisesta. Minusta se olennainen asia tässä on se, kuka tekee päätöksen, että lapsi osallistuu tuollaisen videon kuvaukseen. Lapsi ei voi sitä tehdä, eikä kyllä vanhempikaan alaikäisen lapsen puolesta. Mitä kaksikymppiseksi kasvanut nainen miettii, kun muistaa, että vanhemmat päästivät hänet ala-asteikäisenä laulamaan: "testaa mua kerran" tms... videolle, joka on julkisessa levityksessä eikä koskaan häviä Internestistä. Asiana paljon vakavampi kuin äidin postaamat lapsikuvat facebook-seinällensä.

hemppapee

Lapset laulamassa seksistä ei tosiaankaan kuulu tähän kulttuuriin. Jos sitä ei Sanni ja levy-yhtiö ennen tienneet - nyt tietävät.
Toivoisin ettei v-sanan toistaminenkaan radiossa kuuluisi kulttuuriimme, mutta isolle osalle ihmisiä se on ilmeisesti ihan ok.

Vierailija

Eihän tässä ole kyse siitä, että joku olisi pahoittanut mielensä, että lapset laulavat laulua KOTONAAN vaan siitä, että lasten laulamaan videota levitetään ympäri nettiä, jossa potentiaalisia pervoja on pilvin pimein. Onhan se nyt vähän eri asia, keikuttaako pieni 7-vuotias pyllyään oman kotinsa eteisessä peilin edessä vai kymmenien tuhansien ihmisten katselemalla videolla netissä!

Vierailija

Kuvitellaan, että ekaluokkalaiset tytöt laulaisivat vaikkapa Cheekin musiikkivideolla siitä, miten haluavat Cheekin käyttävän heitä hyväkseen. Kuvitellaan, että naistoimittaja olisi kysynyt, onko se sopivaa. Kuvitellaan, että miespuolinen toimittaja olisi vastannut, että kaikki on vain "keski-ikäisten tätien, äippien ja pedofiilinaisten hysteriaa".

Jos oikein venyttää mielikuvitustaan, voi melkein kuvitella, että miestoimittaja olisi saanut pitää työnsä sen jälkeen.

Me Naiset edustaa ilmeisesti modernia 2010-luvun naissovinismia. Päivittäkää tunkkaiset asenteenne nykyaikaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat