Kommentit (4)

Vanhoja asioita, uusia nimiä

Jos haluaa 'kokonaisvaltaista seksiä' jossa ajatukset eivät liiku työasioissa yms. on keksitty aine, jota kutsutaan alkoholiksi. Se auttaa useimmiten siihen että ajatukset ovat vain hetkessä.

Jos taas haluaa henkistä yhteyttä niin voi mennä puhumaan papille, noitatohtorille tai psykologille, oman mieltymyksensä mukaan.

Vierailija

Olen ollut pitkässä ja muutamassa lyhyemmässä parisuhteessa. Kaikissa seksi on ollut hyvää, mutta kokonaisvaltaisimmat kokemukset olen silti saanut yhden yön jutuista. Vaatii vain uskallusta heittäytyä. Toki kohdalleni on myös sattunut vain taitavia ja vielä taitavampia miehiä. Mutta jotenkin ihan parasta, kun keskittyy vain siihen sen hetken nautintoon, ei huolta huomisesta, ei välttämättä edes tietoa kumppanin nimestä. Vain halu nauttia ja tuottaa toiselle nautintoa. Jos numeroita onkin vaihdettu tämän jälkeen, seuraava kerta on voinut olla pettymys - laillaan hyvää, mutta ei enää niin ainutkertaista. Kovat odotukset edellisen kerran vuoksi ja miettiminen, mihin se kaikki voisi johtaa pilaavat kyllä osaltaan tunnelmaa.

Romeo

Hmm... pidä itsestäsi, mutta rakasta ja kunnioita puolisoasi. Puhu avoimesti, rehellisesti asioista. Seksistä ei tule tylsä fyysinen rutiini, jos käyttää vähän mielikuvitustaan. Rakkaudessa ja sodassa kaikki on sallittua sanotaan. Sama pätee seksiin kunhan halu ja suostumus on yhteinen.
Kiire ja stressi ovat useimmiten käytetyt verukkeet siihen että ei tarvitse vaivautua käyttämään mielikuvitusta, todellisuudessa silloin puuttuu vain tahto.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat