Kommentit (5)

kertakaikkisenturmeltunut

Kertakaikkiaan kauheaa. Yhtälailla voidaa tarttua yleensäkin journalismin tasoon suomessa. Nuo otsikoinnithan tuovat jossain määrin lisäarvoa naisten räpellyksille tuolla :)

Kerran uintikisan voittanut...

Kauneus:

Kaikki ne urheilijatytöt kauniita on. Noin yleisesti jos ajattelen kaunista ja tervettä naisvartaloa, niin uimaritytöillä se on.

Urheilu:

Naiset sentään otti kontaktilajeissa kontaktia, eikä hiplaillu toisiaan kuin miehet.

Eniwei:

Tähän on menty...rouva vetelee Olympialaisissa vastustajia turpaan, mies kyynelehtii kotona.

AK

Kyllä on taas mieli niin pahoitettu laatujournalismin laaduttomuudesta.

Mutta tohon äiti-aspektiin on pakko ottaa kantaa. Vaikka tää vertaus on todella brutaali niin vaikkapa Saku Koivusta puhuttaessa syöpä otettiin useasti esiin. Miksi? Koska se piti miehen poissa aktiiviurheilusta pitkään. Äitiys on urheilun näkökulmasta vähän kuin syöpä. Kyllä mä arvostan kaksinkertaista äitiä olympiaurheilijana huomattavasti enemmän kuin sellaista naista jolla ei lapsia ole.

Ellet väkisin halua lukea juttua negatiivisena, minkä menaiset näköjään välttämättä haluaa tehdä. En haluaisi sanoa että erittäin naisellinen piirre ... tai no ketä mä koitan huijata? Haluanhan.

jeppe74

Ilman hyvää valmentajaa ja huoltojoukkoja sekä taustatukee jopa ronaldo olisi jäänyt nousematta sinne missä nyt on. Eli ei ole väärin sanoa että on valkun tai jonkun muun ansiota. 

boibye

Toki syöpä ja äitiys vaikuttavat siihen, miten ihmiset ovat urheilun ja työnsä parissa. Olet oikeassa, että niiden takia urheilu-ura on taatusti haastavampia juttu. Tuollaisista, koko elämän mullistavista asioista ja niiden vaikutuksesta uraan pitää puhua.

Siitä huolimatta äitiyden nostaminen otsikkoon on törkeää. Vai olisiko AK sinun mielestäsi ok, jos Sakusta puhuttaisiin syöpä-Sakuna? Minusta ei ainakaan. Saku on syövästään huolimatta ennen kaikkea ihan urheilija. Niin pitäisi Potkosenkin antaa olla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat