Kommentit (5)

Matias

Miehenä pettämisen kokeneena koin aivan samanlaisia tuntemuksia. Aluksi suunnaton pettymys, sitten pettäjän seksin toisen kanssa toistuva ajatteleminen. Luulin että halusin jatkaa suhdetta, kunnes melko nopeasti ymmärsin, että halusin vain kostoa. Uskotella välittäväni ja sitten murskata. Siinä vaiheessa päätin ettemme enää tapaa vaan parempi jatkaa omaa elämää muualla.

petetty mies

Miettikääppä mitä se tekee miehen itsetunnolle kun tajuaa tullensa petetyksis? Se on varmasti ainakin yhtä paha kokemus kuin naiselle ja arvelisin miehenä ja sen kokeneena että saataa olla jopa pikkusen pahempi kokemus....

Alfauros?

petetty mies kirjoitti:
Miettikääppä mitä se tekee miehen itsetunnolle kun tajuaa tullensa petetyksis? Se on varmasti ainakin yhtä paha kokemus kuin naiselle ja arvelisin miehenä ja sen kokeneena että saataa olla jopa pikkusen pahempi kokemus....

Miten se on miehelle pahempi?? Naisten tunteillako ei ole väliä? Vai meinaatko että miehen on sallittua pettää mutta naisen ei? Hyvin itseriittoinen oletus.

Kerta riittää

Korkeasti koulutettuna minusta tapasivat kiinnostua vain itsekin kouluttautuneet. Kun ammattikorkean käynyt vaimoni alkoi seksiseurustella kaljun, naimisissa olevan, alkoholiongelmaisen maisterimiehen kanssa tuli vain mieleen vaimon tyhmyys, meillä oli sentään pari erittäin fiksua lasta. Mies teki sen virheen, että soitti humalassa yöllä asuntoomme ja pyysi vaimoani puhelimeen, tunnistin äänestä tuttavamiehen. Toki sen ymmärsin, että seksi varmaan oli sitten sopivasti härskimpää hänen kanssaan kun oli avoimesti biseksuaalikin.
Siirryin viereiseen huoneeseen nukkumaan ja kerroin hänelle, että voi jatkossakin hankkia seksikumppaninsa kaupungilta tai mistä haluaa, ja että voin asua tässä toistaiseksi. Vaimolle se sopi. 25 vuoden kuluttua lähdin asunnosta, kun saatoin ajatella että lähes 30 v olevia, kotoa jo pois muuttaneita lapsia ei enää erilleen muutto satuta. Vähällä seksillä pärjää kun on kunnolla petetty eikä usko enää muistakaan naisista kovin paljoa. Poislähtöni jälkeen ei ole pidetty mitään yhteyksiä, en käy lasteni juhlissa jos sinne tulee entisen sukulaisia ja lasten mielestä minulla on siihen oikeus, yksistä häistä jäinkin jo pois eikä anoppi halua hautajaisiinsa. Suosittelen tätä " siirrettyä erotapaa" kaikille, ei ihminen seksin vähäisyyteen kuole.
No, toki 30 vuotta meni aika lailla hukkaan naisten osalta. Olisiko pitänyt ennen lasten tekoa ottaa eräs fiksu fyysikkonainen, joka vähän ehdotteli yhteistä automatkaa eurooppaan? Mutta halusin perheen enkä ollut ihan satavarma haluaisiko mainittu fyysikkoblondi lapsia tai miten seurustelu jatkuisi autoreissun jälkeen...
Sitä en ymmärrrä yhtään, että entinen vaimo saa pitää entisen miehensä nimen (ja pilata sitä leväperäisellä käytöksellään vaikka loppu ikänsä).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat