Kommentit (4)

Vierailija

Kannatus näyttäisi olevan jonkin verran nousussa joten hyvältä näyttää. Tosin suomalainen on niin masokisti kepille että tuskin mitään ihmeitä on luvassa, mutta etiäpäin sano mummo hangessa.

Ro Vnn

Li Andersson väittää olevan työläisten ja vähäosaisten puolella, mutta itse kuluttaa rahaa istumalla kivoissa kahviloissa ja elää kaikinpuolin tuollaista pikkuporvarin elämää. Li on pilalle hemmoteltu porvariperheen lapsi, joka leikkii vasemmistolaista, kenen sopisi kokeilla jotain normaalia päiväduunia ja kertoa sitten Me Naiset -lehdellä, että kestääkö lompakko istua kahviloissa mussuttamassa leipiä ja lirppiä kahvia.

Vierailija

Pitäisikö LI:n jonotella päivät pitkä jossain leipäjonossa köyhien kanssa odottelemassa pussintäytettä nälkäkuoleman partaalla että olisi uskottava vasuri, eikö ole hyvä että tuo pystyy käyttämään aivojaan auttaksen työläisiä opiskelijoita ja vähäosaisia ilman että vatsa huutaa anna ruokka! niin että järki sumenee.  Se nyt vain on niin että tietyn pienen porukan ahneus ja vallanhimo pakottavat siihen että suomeenkin tulee yhä suurempi määrä niitä köyhiä ja vähäosaisia jotta eräät  saavat ahneutensa maksimoitua joten siinä nuorella naisella työsarkaa edessä että pystyisi edes hidastamaan tuota "kehitystä". 
Onko LI muuten toiminut jotenkin erityisen huonosti ajaessaan köyhien ja vähäosaisten asiaa eduskunnassa niiden rajoitusten kanssa joita toistaiseksi pienen polueen voimien vähyys asettaa ei minusta,hyvin  tuo on äänessä ollut ja harvinaisen selkeäsanainen, ajatteleva, aloitteellinen ja johdonmukainen kuten muutkin vasemmiston sekä osittain myös vihreiden naiset.
Antakaa nyt nuoren naisen kahvitella ja syödä pullaa energiaa niin paljon kuin jaksaa-kunhan ei itseään ihan soiniksi turvota- porvaritorvesta on tulossa niin paljon paskaa heikompiosaisten niskaan että siinä riittää naisella lapioimista ettei vallan siihen sontaan hukuta.

Jap

Kaikesta sitä mussutetaankin! Lieneekö tämäkin sitä kuuluisaa perisuomalaista kansantautia, että kahvilassa istumista jo kadehtitaan? Aika selvästi jutussa kävi esille mistä tämäkin suurimmaksi osaksi johtuu. Ja jokainen muukin voi vapaasti istua kahviloissa töiden jälkeen, lomalla ja viikonloppuina. Kuka tätä on kieltämässä? LI on mukavasti rohkea, etevä ja aikaansaava nuori nainen. Mielestäni vain ihan väärässä puolueessa, mutta mitään persuja en tarkoita, ja toivottavasti ei ikinä niihin ompeluseuroihin edes eksy! Se että polttaa kynttiläänsä molemmista päistä ei ole kenenkään eduksi. Siksi kokaaminen olisi erittäin hyvää vastapainoa vaativalle työlle. Kukaan edustaja ei voi yksin suomea pelastaa vaikka näin haluaisi tehdä ja toivoa. . Kaikkea hyvää elämääsi, LI. Nauti edelleenkin näistä pienistä kahvihetkistäsi!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat