Kommentit (4)

NestoriN

Se ajatus, että elää säästöillään ja eikä nosta työttömyyskorvausta ei poista asiaa, että hän elää osaksi vapaamatkustajana niiden henkilöiden kustannuksella jotka maksavat veroja. Mm kaikki infra, terveydenhuolto ja lapsen koulutus tulevat hänelle ilmaisesti ilman verojen maksua. Tällaisia vapaamatkustajia ei meidän velkainen valtiomme kestä. Kun oma itse on se tärkein, tällaiset asiat eivät tule ihmisille mieleen.

Vierailija

Haloo! Jokaisella on oikeus pikku breikkiin. Onko vuorotteluvapaakin sinusta vapaamatkustamista? Kristiina ei ajatellut olla loppuelämäänsä pois työelämästä. Sitäpaitsi, Loopilla johtoasemassa hän on helposti tehnyt kerralla kahden ihmisen työt. Mikä siinä on että ihmiset tulistuvat heti kun joku uskaltaa poiketa normista ja luoda elämästään omannäköistä - olla onnellinen? Kerää rohkeutesi ja uskaltaudu sinäkin!

jep

Hyvä Kristiina. Oikein tehty. Moni tarvitsisi samanlaisen mahdollisuuden. Itsekin olisin tehnyt jo kauan sitten, jos se olisi ollut mahdollista. Oma esimieheni varhaiskasvatusjohtaja kun suosi osaa alaisistaan ja toisia mitätöi. Luonnevikainen nainen. Epäammatillinen. Työntekijät, lapset ja asiakkaat voi pahoin. Sivistystoimen johtaja ei puuttunut, vaikka tiesi asiasta. Uskon, että parempi ilman työtä kuin mielivaltaisen alaisena.

Arvostan!

Eiköhän Kristiina edellisessä työssään maksanut reippaasti keskivertoa enemmän veroja, että varmaan on terveydenhuoltonsa yms. ansainnut myös työttömyyden ajaksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat