Kommentit (13)

Ällistynyt

No huh huh mikä artikkeli. En ymmärrä tällaista ajatusmaailmaa lainkaan. Ensin irtisanoudutaan, sitten nuristaan, että rahat pian loppuu ja pelätään alkoholisoitumista... Ja silti kuulostaa siltä, että hänen elämässään on oikeasti kaikki tosi hyvin. On rahaa, joka on myös mahdollistanut jäämisen tyhjän päälle, asunto Helsingin keskustassa, kalliit harrastukset, terveyttä, ystäviä, hän on työttömänä omasta tahdostaan... Miksi pitää valittaa? Moni olisi tosi onnellinen tuollaisessa tilanteessa. Mikä tämän jutun pointti oli? 

Narraaja

Hyvä puhumaan soopaa. Sehän oli jo pyöräoikedenkäynnissä todistettu. Tuomaritkaan eivät uskoneet Komulaisrn puheita.
Ei ihminen ole työtön, jos ei hae työtä! Toimitukselle tiedoksi. Kait hän johonkin ammattiliittoon kuului ja lapsestakin saa elatusmaksut, mutta se ei ole niin hienoa kertoa!

Vierailija

Hyvä artikkeli ja kaikkien ei tarvitse elää niiden normien mukaan miten muut elävät. Hienoa Kristiina, asenne kohdillaan ja et mikään turha muija ole! Tsemppiä jatkoon, tällaisia naisia tarvitaan enemmän!

Money

Ei todellakaan mene niin.

Ihminen joka on kuulunut ammattiliittoon saa elämisenrahat sieltä. Kun on itse irtisanoutunut työstään, niin raha alkaa juosta kolmen kuukauden kuluttua.

Tyttötyttö

Moni julkkisnainen kertoo haastatteluissa olleensa "poikatyttö" tai "hyvä jätkä". Kuulostaa typerältä, ikäänkuin vähättelisi omaa sukupuoltaan. Moniko mies on ollut mielestään tyttöpoika/hyvä gimma?

herukiitos

Tyttötyttö kirjoitti:
Moni julkkisnainen kertoo haastatteluissa olleensa "poikatyttö" tai "hyvä jätkä". Kuulostaa typerältä, ikäänkuin vähättelisi omaa sukupuoltaan. Moniko mies on ollut mielestään tyttöpoika/hyvä gimma?

Onhan meitä, eikä paljon kiitosta saati varakkaita naisia heru.

jury

Onpa älykästä.  Miten aikuinen ihminen saa aikansa kulumaan tekemättä mitään työtä.  Kun ei tule palkkaa, ei eläkekään kartu.  Sitten köyhänä mummona huudetaan yhteiskuntaa apuun.

Vierailija

Mitä eikö elämä ilman työpaikkaa ole taloudellisesti järkevää ja minä kun kuuntelin noita kokoomuslaisten, persujen ja kepulaisten poliitikkojen puheita niin sain aivan sellaisen vaikutelman kuin se olisi ihan liian ruusuista ilottelua. Tuo viinakin on siitä kummallinen aine, että joku kävelyttää väkisin alkoon laittaa ostamaan pakolla ja kotona kaataa sen vielä kurkkuun ihan ilman että mitään voi itse tehdä.

justjust

Tämä artikkelihan on oiva tapa etsiä Komulaiselle työpaikka. Lehdelle voisin esittää että samanlaista markkinointia myös muille kuin julkkiksille. Ärsyttävä juttu!!!

Iloa työstä

Jos lapsi asuu kummankin vanhemman luona pari viikkoa kuukaudesta, niin miksi Kristiinan pitäisi elatusmaksua lapsesta saada? Heillä kun on yhteishuoltajuus. Niin turha sitäkin on kadehtia. Ja taas miksi pitäisi riutua työssäkään jossa tuntee antaneensa itsestään jo kaikkensa? Parasta irtisanoutua ja etsiä huilaustauon jälkeen työ, josta saa nautintoa mitä olikin etsimässä. Hyvä olisi että kuuntelee itseään eikä ota paineita muiden mielipiteistä!

Vierailija

Jäin hieman ristiriitaisiin ajatuksiin tästä artikkelista. Toisaalta ihailin tämän henkilön rohkeutta ja arvostan toki tuota säästöillä elämistä.
Toisaalta taas jutussa oli lauseita kuten "haluan että elämä on ihanaa" tms, jossa annettiin ymmärtää että elämän pitää olla aina kivaa ja juhlaa yms, ja muuta vastaavaa, ja jotenkin tuli mieleen että missä se yhteinen vastuunkanto on?
Eikö näihin veroeurotalkoisiin pitäisi yhteiskunnan näkökulmasta kuitenkin kaikkien kynnellekykenevien osallistuvan?

Mietin tätä yksilö-yhteiskunta-aspektia pitkään. En oikein vieläkään tiedä mihin tulokseen tulin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat