Kommentit (5)

N32, sinkku aina

Kauniita ajatuksia sinkkuudesta, toivottavasti itse olen joskus noin sinut ikuisen yksinäisyyden kanssa. Perhettä, onnellisuutta ja kaikkia niitä perinteisiä juttuja (jospa joku joskus kosisi minua, saisinpa jonkun kanssa otettua koiran) haikaillessa minun sinkkuus ainakin kiteytyy siihe, että joudut tekemään kaiken itse, itsenäisesti, omalla päätöksellä. Minun elämääni ainakin helpottaisi se, että edes joskus vieressä olis joku, joka avittaisi, kävisi kaupassa puolestani tai tekisi viikonlopun suunnitelmat puolestani. Edes kerran.  

Kokemusta on

Sinkkuus on silloin helppoa kun on paljon kavereita tai ystäviä, joiden kanssa jakaa kokemuksia. Mitäs sitten kun ei tutustukaan niin  helposti muihin ihmisiin saati ystävysty heidän kanssaan? Elämä voi silloin pahimmillaan olla todella yksinäistä. Lomilla olet yksin, viikonloppuna olet yksin ja vierestä ei ole kiva katsoa muiden parisuhdeonnea. Suomessa varsinkin  juhlapyhinä esim. Jouluna ja Juhannuksena saat rauhassa "nauttia" sinkkuudestasi kun perheelliset viettävät juhlaa. Kokemusta on tästä, joten ei se vapaus niin ihanaa ole vaan pahimmillaan masentavan yksinäistä.

Itsenäinen ja vapaa

On ihmisiä, joille sinkkuus ei ole väliaikaista vaan elämäntapa. Toisten "parisuhdeonnea" on turha kadehtia, koska ei tiedä millaista elämä kulissien takana todella on. Sinkkuna olo ei ole sama kuin yksinäisenä olo. Parisuhteessa olevakin voi tuntea itsensä yksinäiseksi. Ja joulua ja juhannusta voi viettää muutenkin kuin perinteisellä tavalla.

mkkkk

Sinkkuudessa on hyvät puolet mutta miehen näkökulmasta se yhden tai kahden yön hoidon hakeminen rupeaa kypsyttämään ja joutuisi vielä jotain kumia käytäämään sekstaillessa niin ei kiitos. Jo yli 27v parisuhteessa ja aikoinaan vietin kunnon sinkkuajan mutta rahaa palaa ja ei paljon yli 30v jaksa enää baareissa naisia iskeä ja kahdetaan on kivempi suunnitella kaikkea ja ei se vapaus niin kivaa ole mutta aikansa kutakin.

Sinkkuna 24 vuotta

Sinkkuus on helpompaa naiselle kuin miehelle, sinkkunaisen työtaakka ja kulut ovat pienemmät kuin perheellisen koska nainen kuitenkin tekee suurimman osan koko perheen kotitöistä. Saa myös nukkua kunnolla kun mies ei vonkaa tai kuorsaa vieressä tai huudata telkkaria keskellä yötä. Voi tehdä ylitöitä, tavata kavereita tai käydä lenkillä tai yksillä mielin määrin ilman puolison mustasukkaisia tunteenpurkauksia tai osoittaa kiintymystä lemmikeille ilman kumpi-on-tärkeämpi- juttuja.

Epäonnekseni kaikki ex- mieheni ovat olleet ylitunteellisia itkupillejä joiden yksinhuoltajaksi ajauduin ikäänkuin vahingossa, he kun ovat hyviä löytämään pystyviä naisia huolehtimaan itsestään.

Kolmekymppisenä valitsin sinkkuelämän enkä ole sitä kertaakaan katunut, nyt on ikää jo senverran ettei ovella ole enää poispotkittavia ja saa olla niin rauhassa kuin itse haluaa eikä kuitenkaan ole niin vanha että nämä omaishoitajaa etsivät eivät (vielä) pyöri kintereillä. Onnekseni osasin luopua rasittavasta parisuhde- elämästä, fyysinen ja henkinen terveyteni ei olisi kestänyt sitä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat