Kommentit (7)

Helmiä sioille

Tuossa joukossa Antti on ainoa oikea muusikko, tuon muuntohuumeväen festivaalin muut esiintyjät saapuvat paikalle läppärin ja muistitikun kanssa esittämään sämplejä.

Vierailija

Ainut ongelma on siinä että tuonne pienelle lavalle ei mahdu halukaat katsomaan diabloa sama kävi vuonna 2013 juno soitti päälavalla ja suurin osa käviöistä yritti tukea pikku lavalle eivätkä tietekään mahtuneet enkä usko että moni ostaa 80e lipun antin takia kun sitä on nähnyt halvemallakin piktin kesää joka paikssa. Teksivät siitä toiseta lavasta niin ison että halukaat mahtuu kuuntelemaan niin sittenhän päälavalla vois soitaa poppi vaikka koko päivän.

Just näin

Ja minkähän takia leimaatte kaikki elektronisesta musiikista pitävät huumeisiin!!!! Minullakaan ei todellakaan ole mitään Antti Tuiskua vastaan mutta ihmiset olettivat maksavansa lippunsa jostakin ihan muusta kun Antti Tuiskusta. 

Peräruisku

Mikäs helvetin oikeus teillä on arvostella elektronisen musiikin kuuntelijoita?? Antti ei todellakaan edes kuulu noille festareille!!! Onneks en ostanut lippua tonne!!!

Vierailija

Helmiä sioille kirjoitti:
Tuossa joukossa Antti on ainoa oikea muusikko, tuon muuntohuumeväen festivaalin muut esiintyjät saapuvat paikalle läppärin ja muistitikun kanssa esittämään sämplejä.

Ja Antti Tuisku saapuu paikalle lateksipuvussa ja osaa hädin tuskin laulaa.

Tuossa joukossa Antti vitun Tuisku on sinun mielestäsi ainoa oikea muusikko? Kyllä huomaa että "menaisten" kukkahattutädit ja "Antti-fanit" ovat taas täydessä vauhdissa. Ei taida olla mitään käsitystä kuinka helvetin pitkään suurin osa noista esiintyjistä on joutunut ITSE tuottamaan oman musiikkinsa,  ja mitä kaikkea tuottaminen ja yleensäkin omien biisien tekeminen vaatii. Ei se ole pelkkää "sämplejen" soittamista ja läppärin tuomista festareille. Antti Tuisku on vain ja ainoastaan keskivertotuottajien ja -kirjoittajien käyttämä työkalu, ja menestyy Suomen markkinoilla kohtalaisen ulkonäkönsä ja OK-luokan äänensä ansiosta.  Se, että muut esiintyjät saapuvat läppärit ja muistitikut kädessä, ei tarkoita sitä että musiikki olisi huonoa tai sitä että kyseiset esiintyjät olisivat jossain määrin vähemmän muusikkoja  kuin Antti "pupetti" Tuisku.

Totta kai ihmiset vittuuntuu kun joku homo (joo tiedän, ei taida oikeasti olla homo vaikka siltä välillä kuulostaa ja näyttää) tulee hyppimään lavalle festivaaleilla joilla odotetaan kuultavan pääasiassa konemuusikkia. Joka vuosi sama juttu,  aina pitää saada muutama pelle Suomesta esiintymään väärille festareille väärään aikaan jotta saataisin lisää lipputuloja teinitytöiltä ja yh-äideiltä.

Kuten aikaisemmalla kommentoijallakaan, minullakaan ei ole mitään Anttia tai muita Suomen "suosituimpia" artisteja vastaan, vaikka vähän provosoivasti kirjoitinkin, ja Tuiskulla on minunkin mielestä muutaman ihan kuunneltava kappale. Mutta joku järki noihin kommentteihin, ensinnäkin koko festivaaliväen leimaaminen "muuntohuumeväeksi" on todella tyhmää. Toiseksi, tämä tilanne voisi olla melkein verrattavissa siihen että joku konemuusikkia esittävä laitettaisiin esiintymään Iskelmä-festivaaleille heti Jari Sillanpään jälkeen.

Huudellaan vaikkei mitään asia...

Viekää se Antti sitten oikean musiikin festareille. Kuuntelen paljon mielummin sitten roskaa. Hohhoijaa..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat