Kommentit (4)

Mitäväliä

Mitä sitten? Ei kai nykyään kukaan edes ajattele, että olisi koko elämänsä saman ihmisen kanssa. Lyhtkin suhde voi olla merkityksellinen ja pitkä suhde vankila.. ei se siihen katso.

dirtypeople

Eiköhän se pitäisi juuri olla ajatuksena naimisiin mennessä että pysytään yhdessä koko elämä. Sääli tämmöisiä itsekkäitä ja liberaalin ajatusmaailman omaavia ihmisiä.

ei aina vain rakkaudesta

Ihanteellinen ikäerohan riippuu täysin siitä kenen näkökulmasta asiaa katsotaan. Aviopuolisoa puhtaasti rikastumistarkoituksessa  etsivälle kaunottarelle tai komistukselle ihanteellinen ikäero olisi tuollaiset 50+ v: ei tarvitsei tyytyä puolikkaaseen omaisuuteen erotessa kun puoliso kuoleei vanhuuteen muutamassa vuodessa... Ja toimisihan tuo toisinpäinkin: vanha miljonääri joka ei halua jättää omaisuuttaan ikäville sukulaisilleen voi viime töikseen hankkia nuoren puolison jolle jättää kaiken...

että näin...

No jaa, taas näitä kvasi-tutkimuksia. Minun äidilläni ja isälläni oli 14 vuotta ikäeroa - äiti siis vanhempi osapuoli. Pysyivät yhdessä 35 vuotta kunnes isä kuoli. ja tästä on aikaa 25 vuotta! äiti nyt 94 v. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat