Sivut

Kommentit (21)

Tumali
Seuraa 
Liittynyt8.12.2015

Munga gelder,Vene 12a puuttuu listalta.Eurooppalaista,maukasta ruokaa,hinta-laatu suhde erittäin hyvä ja annokset sopivan kookkaita,ettei jää nälkä syönnin jälkeen.

Todella hyvä palvelu,mutta joutuu odottamaan ruoka-annoksiaan,koska ruoka tehdään tilauksesta ja vain sinua varten.Panostettu on kovasti tarjoiluun ja viihtyisä paikka.Suosittelen käymään myös täällä !

virolainen

NOA on ehdottomasti paras paikka, Puin mainittu Horisont oli pari vuotta sitten kyllä myös hyvä paikka, jopa ne näkymät on sen paikan arvoisia, mutta kun ruuasta on kyse, niin NOA, ainoa ravintola ihan meren rannalla, on silti ykkönen. Vegan V vanhassa kaupungissa on todella laatukas. Telliskivissä on taso vaihteleva, mutta Trühvel on kyllä tosi hyvässä hinta-laatu suhteessa. 

maya

Tulin eilen Tallinnasta. En ollut käynyt siellä moneen vuoteen ja huomasin, että hinnat olivat ravintoloissa nousseet tosi paljon.
Mutta ruokailimmekin ydinkeskustan ruokapaikoissa. Siellä vanhassa kaupungissa missä turistit juuri liikkuvat.

Tietäisikö joku edullisia, mutta hyviä ravintoloita, lounaspaikkoja jne. ? Esim.jotain buffetravintolaa?

Moonika

Tulimme 3.8. Tallinnasta ja ihastuimme vanhassa kaupungissa olevaan Dublineriin, jossa sai mahansa 

täyteen 5-10 eurolla.

Tarjolla oli pääasiassa pubiruokaa ja annokset olivat erittäin isoja.

Esim. kinkku-herkkusienimunakas 5,30€, Fish & Chips 6,40€....

Dubliner löytyy osoitteesta Suur-Karja 18 (on n. 300 metrin päässä Raatihuoneen torilta)

Reissumummi

Kivi, paperi ja sakset ihan ehdoton huippu! Edullinen ja maukasta ruokaa ja ihana palvelu, mikä ei ole itsestäänselvyys Tallinnassakaan. Iso erityinen kiitos gluteenittomuudesta josta en tiennyt sinne mennessäni. Ehdottomasti menen toistekin❤️

SofiZ

Tommi Grilli Rootermannikeskuksen vanhan tiilirakennuksen vieressä vanhankaupungin puoleisella kadulla. Tosi edullinen ja hyvä. Esim. savulohisalaatti,iso annos 5.90e

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat