Kommentit (8)

NöpöNänni

Viva la rinnat, vapauttakaa nännit. Miksi pitäisi olla topattua liiviä ja peittää viimeisen päälle luonnollista anatomiaa. 

Huora muotia? Pukeudu burghaan.

Vierailija

Hetikö on huora jos nännit näkyy paidan läpi? Näin miehen korvaan kuulostaa kateellisen ja itsetunto-ongelmaisen naisen puheelta... itse nostan hattua naisille jotka ovat niin tyytyväisiä omaan kehoonsa että osaavat olla ottamatta itseensä yllä olevan kommentin kaltaisista mielipiteistä ja uskaltavat kulkea liiveittä.

Vierailija

No eipä se ole rohkeudesta kiinni, mutta kun liivikoko on 75J tai K, niin ajatuskin on aika mahdoton.
Jokainen menkööt miten haluaa, eipä se muiden asia ole.

Tyylilyyli

Liivitön rinta on oikeastaan aika ruman näköinen, varsinkin jos on laskeutunutta mallia riippumatta koosta (bikbokin vihreä toppi). Toisekseen tekee melko huonon vaikutelman kun rinta ei ole oikeassa kohdassaan vaan 10-20cm(riippuu koosta) alempana kuin pitäisi. Rintaliivit muotoilee ja nostaa ne oikealle kohdalle jonka vuoksi lopputulos pukeutumisessa on kauniinpi ja vartalon mittasuhteet oikeat. Liivittömästä isorintaisesta ihmisestä tulee mieleen vain hippi tai kassialma.

TS rintaliivien käyttö on sivistystä. Ne jotka ei käytä hakevat vain huomiota.

Ketunnokat

Rintsikat on kyllä inhottava vaatekappale. Hiertävät olkapäitä ja selkää, rajoittavat liikkumista ja haittaavat imusuoniston toimintaa kainaloiden alueella. Itselleni tulee turvotusta kainaloihin ja pieniä muhkuroita kylkiin vaikka kuinka oikean kokoisia ja kaarituettomia liivejä pitäisi. Ei, ei ole asiaa syöpälääkärille, liivittömänä oireet häviävät. Siispä välttelen kyseisiä vaatekappaleita niin usein kuin voin, eli aina kotona olessa. Uskaltaisikohan sitä julkisestikin mennä liiveittä? Näky voi kyllä olla säälittävä. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat