Kommentit (7)

Paar

Onpa kiva kun joku suomalainen pärjää maailmalla hyvän äänensä takia eikä itsensäpaljastelulla. Kun ääni on noin hyvä ja biisit myös, mikäs ollessa. Hyvä tyttö, onnea matkaan!! Taitaa olla hieno tulevaisuus edessä. Jotenkin tulee Adele mieleen.

Aamu

En ole seurannut Suomen Idolsia, joten en ollut kuullut Almasta ennen Bonfire-biisiä. Mutta jösses mikä mimmi! Kun kuulin äänen radiossa ensimmäistä kertaa, luulin Beth Ditton laulavan. Onnea Almalle jatkoon ja maailmanvalloitukseen! Tuollaisia nuoria tämä maa tarvitsee.

P.S. Aivan mahtava hiusten väri. :-D

Arja Ollikainen

Hyvä Alma ! Olet tärkeä ja arvokas ! Älä anna näiden tyhmien ja ilkeiden kommenttien vaikuttaa millään tavallaan sinuun.Anna palaa ja usko itseesi !

Lovely Rita

Alma! Just noin pitää nuorten lahjakkaiden naisten tehdä, anna palaa, sisko moottoritie on kuuma... tästä se kaikki aikoinaan on monelle alkanut!

virkanainen

Todella upea elämisen tarina - luin Hesarin kuukausiliitteestä kaksosten tarinan ja ihastuin, kuuntelin/katsoin pari videoo ja suorastaan tunteilin, että aivan mahtava ääni, mimikointi ja asenne - tuokin on kiitoksen paikka, että sisar jakaa kokemukset. Mukavalta tuntuu myös äitisuhde. Onnea ja kaikkea hyvää matkalla maailman estradeille, t. yli 60 v. täti, joka myöskin tunnekuohuttaa kiroilemalla (tutkimusten mukaan kiroilevat ihmiset ovat rehellisiä)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat