Kommentit (8)

Minä ite

Myös John Lennon lauloi lähinnä itsestään. Siitä maristiin, mutta minkäs teit, kun mies oli alallaan paras. Tusinanikkareiden tuotteen elinkaari sen sijaan on lyhyt. Aivan kuin kiinalaisella vimpaimella.

Terppa

Tammerfest-yleisö versus Helsingin stadionin yleisö? Niin.. En ihan yhdy toimittaja Tykin näkemykseen. Mutta kaikkihan on katsoja silmissä. Ei maailmassa ole montaakaan supertähteä joka pystyy vuodesta toiseen vetämään kaikista korkeimmalla tasolla. Aikoinaan Michael Jacksonin keikalla Helsingissä sen hyvin huomasi. Laulut lauletaan pois ja muutaman kerran huudetaan yeeea.. Ja monen muun. Eiköhän Tiihonen ole oman jälkensä jättänyt sumalaiseen musa historiaan..

Vierailija

Toimittajan kanssa täysin eri kokemus. Cheekin keikka hypittiin ja laulettiin mukana. Antti Tuiskun puheet rupes lähinnä ärsyttää ja kun kovimmat hitit tuli heti alkuun niin olikin hyvää aikaa lähtee syömään.

Ärsyyntynyt

Tammerfesteillä oli muutenki tosi lattee meno torstaina äänen toisto oli tosi huono taakse ei kuullu kunnolla edes sanoja ei kyllä johtunu cheekistä 😫

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat