Kommentit (8)

Tarkka maku = epävarma ja miel...

Niin, kaikkihan Suomessa nykyään sisustavat samalla tavalla kuin lehtien lavastetut sisustuskuvat pursuavat. Täysin mielikuvituksetonta sisustusta. Epävarma ihminen pukeutuu mustaan ja sisustaa valkoisella, koska ei vaan uskalla käyttää värejä. Toista on vaikkapa etelä-amerikassa, mahtavaa värimaailmaa ja persoonallista sisustamista rohkeiden ja itsevarmojen ihmisten toteuttamina!

Nanakati

Jussi69: eikö sulla ole jo teini-ikä ohi? Ja ikä oli? No ikä on toki vain numeroita, mutta onhan se hassua, jos henkilö lähestyy viittäkymppiä ja yrittää näyttää teini-ikäiseltä. Ostaisit uudet vaatteet ja kävisit vaikka parturissa. Sen jälkeen voi miettiä sisustamista.

Vierailija

Värivalinnoilla ei niinkään ole tekemistä ihmisen epävarmuudella tai miellyttämisen halulla. Enemmän sillä on tekemistä ihmisen luontaisen luonteen suuntaituneisuuden kanssa tai sillä, mitä ihminen hakee kotoaan.

Jos paikka on rauhoittumista varten, se on vaikeampaa Ilotalon värisessä punaisessa asunnossa, joka nostaa verenpainetta tai pikaruokaketjun ruokahalua lisäävässä oranssissa.
Pohjoismaalaiset ovat myös luontaisesti sisäänpäinkääntyneempia, johon maalarin valkoinen sopinee oikein hyvin.

Jussi69 :ä tuntematta voisin kuvitella, että kotoa haetaan aisteja rauhoittavia elementtejä eli selkeyttä.

On muuten myös hieman ristiriitaista lukea kommenteista hänen osaltaan epävarmuudesta ja miellyttämisestä, sekä käskyistä mennä kampaajalle ja ostaa parempia vaatteita :D
Seriously guys! Kannattaako lähteä tuomitsemaan ihmistä hänen valinnoistaan siksi, että ne ovat erillaiset kuiten teidän omanne? (Ei vahingoita henkilöä itseään tai muita)

Meitä on kahdenlaisia:
Toiset toteuttaa unelmiaan ja tekevät elämästään muistelemisen arvoisen.

Toiset puhuu siitä, mitä muut ovat tehneet.

Vaikken ole 69 eyes -fani, on selvää, että Jussi 69 kuuluu ensimmäiseen porukkaan. Pitähään ihmisillä olla jotain puhuttavaa ;)
 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat