Kommentit (13)

Vierailija

Tuossa kuvassa näkyy kameran lailla,miten sen saa??? Meillä näkyy vain tien reitit? Pystyykö sisällä etsimään pokemoneja? Ja miten pokemon saliin pääsee??? Olemme vähän pihalla kyseisestä pelistä.

Älyvapaata tosiaan

Vierailija kirjoitti:
Todella älyvapaata touhua. Piruuttaan latasin pelin sovelluskaupasta, mutta ei siitä Erkkikään tajua, mitä siinä pitäisi tehdä. Poistin täysin turhana. Pitäkää tunkkinne ja väistelkää autoja, näprääjät! Ja ennenkaikkea: HANKKIKAA ELÄMÄ!!!

Mutta hauskaa! En minäkään sitä sen kummemmin osaa käyttää, mutta ekan hahmon sain töistä ja toisen kotipihalla. Ja minulla on elämä, kuten varmasti muillakin pelaajilla. Pitihän tätä koittaa vaikka olenkin jo 46 vuotias nainen. Kaiken ei tarvitse aina olla niin vakavaa. Tämä on saanut ihmiset konkreettisesti liikkeelle. Sellaiset henkilöt jotka eivät muutoin liiku lainkaan ovat lähteneet liikkeelle. Se on hieno asia!

Hieno peli

Kyllä siihen 51-vuotias insinöörimiehenikin hurahti. On nyt tasolla 10 ja ekat munatkin ovat kuoriutuneet. ajatelkaa, lähti nyt vapaaehtoisesti mukaani iltakävelyllä, jo kolmannen kerran tälle viikolle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat