Facebookin Feministiryhmä on uskonlahko

Totuudentorvi

Facebookin Feministiryhmä niminen ryhmä on esimerkki radikaalista kolmannen allon feminismin suuntauksesta ja se muistuttaa toiminnaltaan uskonlahkoa, jossa kriittiset äänet vaiennetaan ja väärää mieltä olevat ihmiset lynkataan julkisesti.

Lisää voi lukea alla olevilta sivuilta:

Feministiryhmä on uskonlahko
https://www.facebook.com/Feministiryhmä-on-uskonlahko-1252147508131331

Sain täysin asiallisia kommentteja feministeiltä
http://tamapaiva.blogspot.fi/2015/04/sain-taysin-asiallisia-kommentteja....

Kommentit (1)

Feministi

Feminismille ja tasa-arvokeskustelulle on yhteiskunnassa paikkansa. Sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja etnisestä taustasta riippumaton tasa-arvo on asia, jota ehdottomasti kannattaa tavoitella, mutta eri asia on, edistääkö Facebookin Feministiryhmä niminen ryhmä tätä tavoitetta.
Kuten anonyymi kommentissaan kirjoittaa:
"Anonyymi 25/4/15 17:35
Hetken aikaa kuuluin yhteen fb:n feministiseen ryhmään. Todellakin vei vain hetken huomata, että vaikka itseäni olen aina feministinä pitänytkin, siihen hysteeriseen joukkoon en halua tulla liitetyksi, jonka takia nyttemmin ihan hävettää sanoa olevansa feministi. Ryhmän äänekkäimmät ja aggressiivisimmat taistelivat niin hurmoksellisesti stereotyyppistä naiskuvaa vastaan, että tulivat samalla itse toteuttaneeksi ääripääesimerkkiä menkkaragen kourissa pyörivästä akkalaumasta, joka kaivamalla kaivaa jotain mistä voisi loukkaantua."
http://tamapaiva.blogspot.fi/2015/04/miten-feminismista-tuli-ruma-sana.html

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat