Kommentit (3)

Vierailija

Sitoutuminen yhteen ihmiseen on vanhan aikaista ja pitäisi vaan hankkia paljon kokemuksia. Tässäkö se oman sydämen kuunteleminen ei sitten olekaan tärkeää? Ei tarvitse kuunnella mitä sillä on sanottavaa?

paavo

Yhden illan suhteet ovat vahingollisia henkisesti naisten omanarvontunnolle ja useimmat naiset sen itse hyvin tuntevat ja tietävätkin. Nykyään on vaan vallalla tämä omituinen ja kestämätön kulttuuri, jossa pitäisi kokoajan tyydyttää omia lyhyen tähtäimen tarpeitaan. Ne lyhyen tähtäimen tarpeet ovat varsin usein vastakkaisia pitkän tähtäimen tarpeiden kanssa, eli sen pitkän tähtäimen tavoitteen saavuttaminen vaatii usein uhrauksia. Sen takia niiden saavuttaminen tuottaakin henkistä tyydytystä ja omanarvontunteen nousua, kun siihen on pystynyt. Rakkaus itseä kohtaan syntyy siis siitä, että on elänyt hyvää ja itseään kunnioittavaa elämää.

Vierailija

Oi voi. On täysin normaalia ja tervettä, että irtoseksin jälkeen kaduttaa, ahdistaa ja hävettää. Seksuaalisuus on ihmisen haavoittuvaisinta osa-aluetta ja se myös sitoo toisiaan rakastavia ihmisä yhteen voimakkaasti. Onko mitään järkeä lähteä rikkomaan itseään yhden illan juttuihin vain tyydyttääkseen omat hetkelliset tarpeensa? Tää on tätä kaikki-mulle-nyt-heti kulttuuria ja kun ollaan jo niin 2000-luvulla! Omaa sydäntä ei jakseta enää suojella vaan sitä jopa kannustetaan rikkomaan. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat