Sivut

Kommentit (19)

kesätyttöo

Kun tulee kotiin ja huomaat,että on siistiä.

Aamulla kun joku toinen keittää kahvia ja heräät kahvin tuoksuun etkä hermoa raastavaan herätyskelloon.

Kukat

Vierailija

Se, kun ympärillä ei ole muita ihmisiä. On vain metsä, metsäneläimet, puiden humina ja minä...yksin. Vain luonnonäänet ympärillä. Koin tällaisen hetken viime syksynä ja olo oli epätodellinen, mutta täydellinen! Jouduin lähtemään kuitenkin hetkestä töihin ja en muista, milloin olisin ollut yhtä masentunut jouduttuani takaisin sivistymättömyyden pariin. Koska hetki jäi todellisena kokemuksena mieleeni, päätin muuttaa elämääni. Muutin hetken perässä metsän lähelle ja kesiä lukuunottamatta olo on mahtavin, kun ei ole ristinsielua lähimailla!

pupu ja käpy

kun huomaa suuressa puutarhassa syntyneen uuden kukan värin, siis 'meillä syntynyt' uusi väri jota ei muualta saa...

kissatyttöni syliää nukkumassa ja vieressä yöllä, käpälät ja pää kämmenkupissa.

rakkaan vierellä olo kaikkissa elämän myrskyissä..

aamulla aikaisin herääminen ja puutarhassa elämästä nauttiminen,linnut, perhoset,kimalaiset ym....

Tuli mieleen

Se että olisi vakituista työtä. On vielä kokematta se ihme että joku palkkaisi vakituiseksi, vaikka olenkin saanut pätkätöistäni paljon kehuja. Jäin taas perjantaina työttömäksi kolmen viikon sijaisuuden jälkeen. Kyllä se tuntuu ihmeelliseltä, miten vakituisissa työssä olevat jaksavat jatkuvasti valittaa töistään, mutta ehkä he eivät ole koskaan olleet työttöminä pitkää aikaa.

Vierailija

Kun on kiireetön aamu ja saa herätä oma rakas vierellään. Kun hän työntyy sisään ja kertoo samalla kuinka hyvältä se hänestäkin tuntuu sekä kuinka paljon hän minua haluaa ja rakastaa. Mikään ei ole tämän ihanampaa tai kauniimpaa. 

pienistä asioista nauttija

Ihan vain se kun näkee jonkun tärkeän ihmisen, halaa pehmoeläintä, kirjoittaminen, halaaminen, joku sanoo yhtäkkiä jotakin todella kivaa sinusta, lemmikin silittäminen, vesi kun et ole hetkeen juonut ja sinulla on kauhea jano, kirjan lukeminen, upean tai hauskan kuvan näkeminen, se kun onnistuu itse ottamaan hienon kuvan.....

Helkky59

Lapsenlapsemme, 1,5 vuotta, vilpitön ja aito ilo, kun menemme hänen perheensä luokse. Pieni mies ottaa kädestä kiinni ja vie huoneeseensa leikkimään. Sanoja ei vielä paljon ole, mutta ymmärrystä ja aitoa tunnetta sitäkin enemmän. Kyllä siinä maailman murheet unohtuu, kun on saanut näin suuren onnen.

Mutsi 66

Se tunne, kun lapsen kanssa luistelemisen jälkeen, kun saa luistimet pois jalasta.
Kahden tunnin hikisen nurmikon leikkuu jälkeen pääsee pulahtamaan järveen.
Kun tulee väsyneenä töistä kotiin ja lapsi tulee vastaan ja halaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat