Kommentit (9)

ttppii

Jos jauhelihakeitto tehdään hyvin, ehkäpä oikeaan lihaliemeen, hyvästä jauhelihasta ja tuoreilla vihanneksilla se on oikein hyvää. Pitäisikö se tehdä jostain rasvajauhelihasta pakastevihanneksilla lihaliemikuution kera, että arvon "asiantunija" olisi tyytyväinen?

ellux

Ei kai sentään mikroaterioita tarvitse ostaa sen oppimiseksi, millainen on 300-400 gramman annoskoko. Onhan elintarvikevaakakin keksitty, millä voi mitata annoksen, jos se on ylipäätään tarpeen.
Ihmettelen, miten ravitsemusterapeutti voi suositella mikroaterioita. Niitä epäterveellisiä lisäainesössöjä ei toivoisi kenenkään suosivan.

Namas

Meillä ei ole mikroa, eikä tule! Sen sijaan löytyy höyryuuni tavallisen kiertoilmauunin lisäksi. Täällä edes valmiita einesruokia näy myynnissä. Onneksi jossain ymmärretään hyvän kotiruoan päälle.

Oho

Syö einestä..eikun Saarioisten balanssiateria..hahhah..Einekset ovat aivan järkkyä kova rasvan, liiallisen suolan ja huonoista aineksista tehtyä mautonta kokonaismössöä. Ratkaisu Partasella lihavuus ja terveysongelmiin. Ravitsemusterapeutit panttaavat todellista tietoa, jota löytyy esim tähän asiaan vastineeksi kirjoitetusta Hanna Sumarin blogista.....Tämä Partanen ehdotti Antti Holman yksipuoliseen kana ja pussirisoton lisäksi lisätä hieman kasviksia..' Silloin suolapitoisuuskin laskee'..niin laskee, mutta suolan määrä pysyy aivan samana, koska Holma syö kerran päivässä tuon puolen kilon kanan risottopakkauksella. Suolapitoisuus laskee vaan jos annosta syö joku muukin. Aivan järjetön nainen!!!...Oikea ongelma on edelleen sipsit, karkit, suklaa, pulla, sokeroidut jugurit ja kova rasva puolivalmisteissa., sekä annoskoot. Tulisi hyökätä elintarviketeollisuutta vastaan, mutta ei voi , kun sieltä on tullut rahoitus heidän graduihin ja väitöskirjoihin.

Urpo

Eineksistä löytyy myös terveellisiä vaihtoehtoja. Lue tuoteselosteet.
Tänä päivänä on järjenköyhyyttä väittää että kaikki einekset on "lisäainemössöä" Eineksissäkin on eroja.

terppa

Pointti jonka tästä ymmärsin on se että ihan perus kotiruoka on hyvää niinkuin se onkin ja on se jauhelihakeitto ihan hyvää vaikka olisi tehty lihaliemikuutiosta ja pakastevihanneksista . Meidän perheessä syödään arkisin ihan perus kotiruokaa ei mitään pröystäilyä ,siltikin pääsääntöisesti kaikki tehdään itse ja eineksiä ei syödä joskus puolivalmiiseen turvaudutaan kiirepäivinä. Toisin sitten viikonloppuna tehdään vähän parempaa ruokaa ja siihen panostetaan ihan eritavalla. Ja mitä tuohon annoskokoon tulee niin ei siinäkään eineksiä tarvita että voi oppia oikean koon annokseen.

Ravitsemuksen ammattilainen ko...

OMG, mielestäni Partasen viesti on yksinkertaisen selvä; jos hellalla on iso vuoka lasagnea eli noin 6-8 annosta verrattuna yhden annoksen eineslasagneen, saattaapi olla, että tulee syötyä kotitekoista lassea enemmän kuin yksi annos.
Ylipainoisille annoskoko ei usein ole itsestäänselvyys, jolloin eineslasagne voi olla helpompi valmiiksi mitoitettu yhden kerran ruoka kuin tuo 6-8 annoksen vuoallinen, josta saattaa nälässä hotkaista puolet eli 3-4 annosta.
Itse olen sitä mieltä, että arkiruoka ja pyhäruoka on syytä erottaa toisistaan. Arkena siis sitä jees-jauhelihasoppaa vaikkakin tuoreista vihanneksista ja oikeasta lihaliemestä. Pyhänä sitten herkullisempaa ja vaikka tuhdimpaa ruokaa. Näin ne herkkuruoat pysyvätkin herkkuruokina, kun eivät pääse arkiruokalistalle.

Teollitroolari

Ihan asiallista tekstiä tolkun ihmiseltä.

Myös Mielensäpahoittajille oiva artikkeli - monta yksittäistä asiaa jotka voi irrottaa asiakontekstista, pahoittaa mielensä ja sen perusteella hylätä koko artikkelin kaikki muutkin pointit. Koska minä niin mieleni pahoitin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat