Kommentit (3)

suurperheen äiti

Heitä aina jotain vanhaa pois, kun ostat uutta. Näin ei kerry turhaa roinaa. Paitsi jos osaa luopua tarpeettomaksi käyneistä tavaroista sitä mukaan kun tarve poistuu. Silloin voi ostaa tarpeellista tavaraa hyvällä omalla tunnolla ilman että heittää jotain pois. Ja tarpeetontahan ei kannata ottaa edes ilmaiseksi.

P.S. En ymmärrä, miten 4 hengen perheellä voi olla huomattavan paljon enemmän tavaraa kuin 9 hengen perheellä, kun meilläkin on sitä turhaa roinaa aivan liikaa.

Krista

Aloitin minimalismin  opettelen tuossa pari kk. sitten. En väitä olevani vielä minimalisti, mutta matkalla oikeaan suuntaan. Omat vaatteeni mahtuu pieneen matkalaukkuun, lautasia/ pyyhkeitä/ vuodevaatteita/  meillä on kaksi per perheen jäsen + 2 vierasvaraa.

Minua on helpottanut tavaroiden roskiin, myyntiin sekä kierrätykseen laitto. Pystyn hengittämään paljon paremmin! :)

Humaania

Helpoin keino luopua tavaroista, on antaa ne ihmisille, jotka kokevat juuri silloisessa elämäntilainteessaan tarvitsevansa niitä. Yleensäkin elämäntilanteet vaihtelevat, joten ihmiset voisivat antaa toisilleen sitä, mitä itse eivät tarvitse, niin kaikki saavat sitä, mitä tarvitsevat. Erityisesti vähävaraisia pitää tukea.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat