Kommentit (9)

Pikasuihku

Ärsyttää likaisena kaiken päivää palloilevat tyypit. Kannattaa siis lähimmäisten takia käydä aamusuihkussa. Koskaan ei tiedä, kuka tulee vastaan. Illalla voi tehdä pikasuihkun vaikka puolessa minuutissa, jos on hionnut päivän aikana.

Pera

Miksi joko tai? Itsehän käyn suihkussa sekä aamulla että illalla. Käyn melkein joka ilta lenkillä, niin siinä puhdistuu aivan hyvin pelkällä vedelläkin kun menee tuore hiki pinnassa pikasuihkuun. Aamulla sitten käyn vielä uudestaan suihkussa, jolloin peseydyn kunnolla shampoota, hoitoainetta ja suihkusaippuaa käyttäen. Ja sitten vielä joka viikko lakanat vaihtoon. On freesiä.

Laisja

Itse käyn suihkussa silloin kun huvittaa. Viimeksi kävin pari päivää sitten. Voisi käydä tänään uudestaan kun kutittaa päänahasta jo pikkaisen. Suuhkussa ei vaan jaksa käydä päivittäin

Iltaiita

Minun mielestäni iltasuihku on tärkeämpi, saa päivän aikana kertyneet hien ja pölyt pois. Ja ajatelkaapa esimerkiksi työmiehiä, jotka ovat koko päivän tehneet hikistä työtä. En haluaisi sellaista viereeni. Otan lämpimän suihkun, se myös rentouttaa. Aamulla pesen kriittisemmät paikat eli alapesun, kainalot, kasvot ja niskan kasvovedellä. Joskus kesähelteellä on pakko käydä raikkaassa aamusuihkussa, mutta hiukset pesen aina iltaisin. Aamulla ei ole aikaa väkertää kiharia hiuksia suoraksi.

Vierailija

Illalla käytävä kun ei aamulla 03:30 jaksa eikä naapurikaan varmaan tykkäisi veden laskusta siihen aikaan. Viikonloppuisin aamulla mukava käydä suihkussa jos kotona. Mökillä illalla saunassa, aamulla ei ainakaan talvella kovin lämmintä vettä ole enää saunalla

suihkussa

Puhdas kirjoitti:
En ikinä, ikinä menisi puhtaisiin lakanoihin päivän liat mukanani vieden! Yäk!

Kuuman kesäpäivän hiet vaikkei ois paljon muuta tehnyt kuin istunut toimistolla on ihan ehdotonta pestä pois. Yön jäljiltä riittää pikapesu, kun eipä ainakaan meillä hikeä pukkaa öisin ilmastoinnin huristessa. En usko, että kukaan sentään menee puhtaisiin lakanoihin suihkussa käymättä?! Eri asia on, että yön jäljiltä se suihku voi olla virkistävä jos on vaikka kovin kuuma makuuhuone.

Vierailija

Käyn silloin suihkussa kun on likainen olo. Suosin kyllä iltasuihkua, kun saa sen jälke nukuttua paremmin. On myös päiviä jolloin en käy suihkusa, aika useinkin jos en ole käynyt salil tai lenkil. Miksi täytyisi käydä suihkusa joka päivä, jos ei ole likainen?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat