Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Kaverini on kolmekymppinen ikisinkku, joka ei vain tunnu löytävän parisuhdetta vaikka kuinka yrittäisi. Jostain syystä hän törmää aina varattuihin tai sitoutumiskammoisiin miehiin. Hiljattain hän taas tuli jätetyksi ja on aika maassa.

Minulla alkavat olla keinot lopussa, jolla häntä tsemppaisin. Kyse ei ole siitä, että ajattelisin että parisuhde on ainoa tie onneen - tiedän vaan, että kyseinen ihminen sitä kovasti kaipaisi.

Kommentit (4)

Jokainen meistä löytää rakkauden sillo ku se vaa kohalleen tulee. Eihä sitä väkisinkää voi etsiä jos se ei vaa kohalleen tule. Sillo sitä vaa pettyy yhä enemmän. Tsemppiä vaa kaverillesi, kyllä se kumppani aikoinaan löytyy.

Kyllä kaverillasi on vielä toivoa, älä huoli! Minäkin elin päälle kolmekymppiseksi ikisinkkuna ja törmäsin vastaaviin ääliöihin - ainakin ne miehet, joihin minä ihastuin olivat tuollaisia enkä välttämättä ihastunut heihin, jotka olisivat halunneet tarjota minulle enemmän.

Viime kesänä luovuin jo toivosta ja päätin nauttia elämästä - yksin. Niinhän siinä sitten kävi, että lähes saman tien elämääni tuli mies, joka vei heti jalat alta. Elämäni muuttui kertaheitolla: villistä sinkkuelämästä seesteiseen parisuhde-/perhe-elämään. Tänä kesänä muutimme yhteen, vaikka meidän suhteessamme on varmasti omat ylä- ja alamäkensä jo ollut ja sellaista varmaan se tulevaisuuskin on, niin rakkaus on vain vahvistunut.

Ettet olisi minun kaverini??
Kaverisi tilanteessa olevana sanoisin, että olisi hienoa, kun olisit kaverisi mukana arjen asioissa, siis kahville / harrastuksiin / leffaan. Vaikka miestä ei olisi niin itselle ainakin kaverien seura olisi tervetullutta.

Olen samaa mieltä, että etsimällä onnea ei kannata etsiä. Elä normaalia, onnellista elämää. Kumppani voi olla jo seuaavan kulman takana. Ei parisuhde aina helppoa ole! Toivottavasti ystäväsi voi nauttia täysin siemauksin elämästään! Tsemppiä!!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat