Kommentit (10)

Lilja Tamminen

Nyt jotain journalistista tasoa tähän hommaan. Miten MeNaiset voi julkaista tällaista tieteenvastaista clickbait-huuhaata?

Zein Obagi markkinoi täysin kryptisiä ihonhoitotuotteita, joiden ilmeisesti väitetään korjaavan keksittyjä vaurioita.
Journalistista vastuuta peräänkuuluttaisinperäänkuuluttaisin - vai onko tämä maksettu artikkeli?

dull baby dull

Ihon "tylsä" tekstuuri ( heh) on oletettavasti dull eli iho olisi himmeä, eloton. Paitysi että juttu on sisällöltään potaskaa, myös käännös on huono. Kesätyöntekijöitä pitää valvoa!

kyllästynyt

Ei hyvää päivää.. Miten ihmeessä tämä täysin vailla todistusaineistoa oleva huuhaa pääsee tunkemaan lähes joka paikkaan. Jotain tasoa kiitos.

Dr

Näytön valo sammuu, kun puhelin laitetaan lähelle naamaa, siinä on etäisyystunnistin.

Näkyvän valon aallonpituudet eivät riitä vahingoittamaan soluja, UV säteilykin pystyy aiheuttamaan näkyviä vaurioita vasta pitkän altistuksen jälkeen. hölynpölyhöpötystä on se.

Alan mies

Nyt hei ihan aikuisen oikeasti! Kuinkahan paljon kännykän näyttö valaisee kasvoja metrin päästä tai vaikka lähempääkin? Auringon valoon verrattuna ei mitään. Kännykän näytön mitättömällä valonvoimakkuudella ei ole mitään vaikutuksia ihoon, vaikka kännykkää pitäisi naamassa kiinni. Koko Telegraphin juttu on läpityperää huuhaata. Ehkä arvoisa toimitus voisi ensin kysyä kommentteja asiantuntijoilta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat