Kommentit (9)

Vierailija

Mielestäni viatonta ei saa tappaa, en siis tappaisi yhtä kummassakaan tapauksessa, koska jotkut ovat hankkiutuneet raiteille seisomaan. Vastuu. Enkä haluaisi kantaa vastuuta murhasta. Sitähän se olisi jos menisin aktiivisesti tekemään jotain jossa joku kuolee. Niille viidelle voisi huutaa junan tulosta.

Pahuus ei järkytä silloin jos se on selvää kaikille. Michael penttilät, moottorisahamurhaajat, ihmiset joilla on niin suuri palo tehdä jotain että he eivät suojaa itseään tehdessään tekonsa, vaan jäävät kiinni ja saavat rangaistuksen. He ovat vähemmän pahoja kuin ihmiset jotka nauttivat toisen kärsimyksestä mutta manipuloivat joko muut tekemään pahoja tekoja jollekin olemalla uhrinsa uhreja tai tekevät tekoja, joista ei voi jäädä kiinni. Kuten tietomurrot, yksityisyyden rikkominen

Silloin kun joku esittää vaikka muita parempaa, omien lastensa puolustajaa, tai uhrinsa uhria, ym ja ulkokuori on normaali, mutta henkilö nauttii elämässä vain toisten kärsimyksestä.

Kuvitellaan, että aikuinen keski-ikäinen mies esittäisi nuorten palstoilla olevansa nuori ja surkuttelisi miten on läski ja että ei semmoisen kanssa haluta olla ja miettisi itsemurhaa ja yrittäisi näin vakuuttaa herkässä iässä oleville että jos ei ole paljon kavereita tai on väärän näköinen, on arvoton ihminen?
Tai mitä jos on ihmisiä, jotka harjoittavat järjestäytynyttä vainoa mutta esittävät olevansa vaikka lapsirakkaita? Kaikki on vain jotta saisi taloudellista hyötyä. Ja koska nauttivat vain kun saavat manipuloida hovia, lietsoa vihaa ja nähdä kärsimystä, potkittuja potkittavan porukalla.

Vierailija

Sitten jos tämmöinen täysin mätä jonka nautinto
tulee vihan lietsonnasta ja pahoinvoinnin aiheuttamisesta ja sen näkemisestä kun kohde heikko-osainen.häiriintynyt näyttäisi ulkokuoreltaan normaalilta, hyvät suhteet mediaan, poliisiin, pyörittäisi jopa yhteisöjä.

Trump on myös narsisti, patologinen valehtelija, mutta onko hänen ainoa ilo pahoinvoinnista nauttiminen, tai vihanlietsominen tai hovin manipulointi?

Vierailija

Joku michael penttilä voi olla addiktoitunut touhuunsa.
Mutta hän ei ole niin paha hovin manipuloija, koska hän ei myöskään suojele itseään, vaan jää kiinni.
Mutta jos on ihmisiä, jotka valehtelevat patologisesti ja opettavat lapsilleen, nauttivat porukassa yhden kiusaamisesta, esiintyen uhrinsa uhrina, pitävät huolen ulkokuoresta, harrastavat järjestäytynyttä vainoa kolmessa polvessa, mutta näillä perheiden pojilla riittää varmaan kavereita.
Surullinen kuva maailmasta. Täysin mädät kulkevatvkuin ei mitään.
He ovat kuitenkin moraalisesti rumempia kuin.michael penttilä, haluavat tehdä tahallista pahaa mutta eivät jäädä kiinni koska tekijöitä on monta

Psychoontutustunut

Olet tavannut psykopaatin, kasvavan yrityksen toimitusjohtaja..irtosuhteita, valehtelee, suuri ego..ei reagoi tilanteissa mitenkään jos on tehnyt väärin, suurentelee juttujaan, ihmettelee miksi ihmiset tekevät päätöksiä tunteisiin liittyen. Kirurgi..eli autonominen hermosto vakaa. Siinä on valkokauluspsykopaatti. Hyvin miellyttävä..tutustuu pintapuolisesti kaikkiin - ja naissuhteissa jättää heti kun suhde "syvenee" vailla perusteluita. Surullisinta on että hyvin moni pitää ihmistä todella miellyttävänä eikä huomaisi mitään. Ehkä tavallista "röyhkeämmän"/uskaliaamman käytöksen, joka naamioituu sosiaalisuudeksi..tuskin tällaisen ihmisen alaisetkaan huomaavat mitään tai asiakkaat - menestyy siis kovaa vauhtia ..huomasin itse jälkikäteen vasta alettuani epäilemään asiaa. Omassa elämässään lapset tehnyt eri äideille, ei vaimon kanssa ettei kukaan tulisi liian lähelle ja näkee lapset vain "suvun jatkumisen kannalta". Psykopaatti ei pysty tuntemaan. Pysykää kaukana jos pystytte..toivottavasti oma kuvaukseni auttoi jota kuta. Onneksi minulle ei käynyt väkivaltaa, vähättelyä kyllä ja suureellisia lupauksia: "tule toimitusjohtajaksi ja töihin..lähdetään ulkomaille sinne ja tänne". Kaikki vain kauniin ulkomuotoni tähden..haistoin silti palaneen katkua noista jutuista.

Vierailija

Ja mitä me tästä opimme, emme näköjään juuri mitään teksteistä päätellen. Lopputulemahan oli, että noin yksi prosentti ihmisistä on psykopaatteja joten tuttusi ei todennäköisesti ole sellainen...

Mehumaija

Liikkeellä olevan junan massa on sellainen, että psykopaattikaan tuskin yrittäisi pysäyttää junaa toisen ihmisen ruumiin avulla. Ei varmaan tulisi edes mieleen.

Vierailija

Se riippuu ihan siitä ketä ne 5 ihmistä ovat ovatko omia lapsia tai sukulaisiani,perhettäni?jos ovat minulle vieraita niin voisin jättää pelastamatta...kinkkinen kysymys.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat