Kommentit (1)

Vierailija

Tälläinen sosiaalisessa mediassa julkisten profiilien stalkkaus on aivan eri asia kuin se, että ryhdytään moderaattorin tai muun vastaavan asemassa seuraamaan moraalittomasti ja laittomasti ihmisiä. Nyt kun on levinnyt eri puolille tämä verkkorikollisuus, jossa vainoajat murtautuvat ihmisten tietokoneisiin ja puhelimiin viemään kotirauhan ja yksityisyyden rikollisesti, niin näissä asioissa puhutaan jo paljon vakavammista jutuista kuin laillisesta toisen seuraamisesta. 

Suomessa viranomaiset ovat taatusti aivan selvillä, että on yksityispuolen henkilöitä, jotka toimivat rikollisesti muita ihmisiä kohtaan, ryhtyen vaikkapa yli 10 vuoden ajaksi seuraamaan toisten elämää. Haittaohjelmien avulla siis kaappaillaan kotitietokoneita ja puhelimia haltuun, lukien yksityistä viestintää, salakatsellen ja salakuunnellen uhreja, varastaen ja tuhoten toisen omaisuutta, etkä koskaan voi tietää mihin nämä urkitut tiedot, tiedostot jne. päätyvät. 

Toivoisin, että näille palstoillekin virittyisi keskustelua näistä vainoajista ja heidän teoistaan. Mitä useampi tietää näistä, jotka tätä laitonta seurantaa harrastavat, millä keinoin, tempuin rikollisia tekojaan tekevät niin sitä parempi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat