Kommentit (4)

Kadilo

On aika sama millainen koulutus naisella on, jos hän pukeutuu ja meikkaa teinitytön tavoin. Yleesäkin nainen, joka pyrkii esittämään itseään reilusti nuorempaa, ansaitsee tulla tytötellyksi. Silloin oletetaan naisen hakevat erityistä hyötyä naisellisuudestaan varsinaisen asain kustannuksella. Kun nainen pukeutuu "asiallisesti", hänen varsinainen asiansa saa enemmän huomiota.

Li Anderssonin tytöttelyä pitäisin tarkoituksellisena loukkauksena, mikä johtuu hänen pätevyytensä ja menestymisensä aiheuttamasta kateudesta.

Vierailija

En oikein pidä tällaisista haastatteluista joka ikään kuin sisällöllään jo luokittelee itsessään LI:n ns politiikan"tyttösarjaan". Aihe sinänsä on varmasti tärkeä ja ongelma varmasti on olemassa, mutta kysyttäisiinkö esimerkiksi oikeasti "vakavasti otettavalta"  miespoliitikolta tällaista, tuskin, se laittaisi miehekkäästi Suomea kuntoon yms. Sinänsä olen vaikuttunut siitä, että hänet- LI- katsotaan jo niin vaikuttavaksi uhkaavaksi politiikoksi, että heti on alettu kaivaa uskottavuuden maaperää pois tulevaisuudentekijän jalkojen alta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat