Kommentit (15)

Turkulove

Yksi ehdottomasti vierailun arvoinen kohde on myös paikallista designia myyvä KUI Design Local Shop ihan keskustassa Cafe Qwenselin naapurissa! Ihanii turkuprinttejä!

Yök

Vähätori on upea miljöö. Kuin piazza helteisen päivän iltana. Valitettavasti Tårget on ottanut linjakseen luotaan karkoittavan teknomusiikin ja limuviinat. Suorastaan arvokkaan paikan raiskaus. Olisi mukava syödä ja nauttia viiniä ko. terassilla, mutta ei pysty edes keskustelemaan metakassa. Konsepti täysin pielessä kun kyseinen jengi on kuitenkin jokilaivoilla. Pieni parannus musiikkiin ja ruokalistaan niin paikka olisi aikuisten suosiossa...

Vierailija

Samoin Forum Kortteliin on tullut aivan ihana liike PUF Design Market. Paljon suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita ja valikoima vaihtuu joka kuukausi. :)

Annukka

Myös siinä Karun vieressä Aurakadulla on vierailemisen arvoinen cocktail-baari, The Cow. Todella hyviä drinkkejä ja loistava palvelu.

Vierailija

Yhdyn ehdottomasti kaikkiin jutun suosituksiin, mutta olen valitettavasti samaa mieltä myös yllä nimimerkillä Yök kirjoittavan kanssa. Olen ihmetellyt, miten Vähätorin hieno miljöö onkin onnistuttu pilaamaan tuolla huokealla meiningillä, mut Tårgetin terassi edustaa.

Piispankatu 4 ja 14

Ja Piispankadulta, Vanhasta Turusta, löytyy ihana idyllinen Fabbes Café, mistä saa ruokaannoksia ja ihania kahvikakkuja ja toinenkin pieni helmi, Fika kahvila!

Freda

Kaupoista täytyy ehdottomasti mainita PUF design market, Kui design ja Tyttö ja Vuohi. Ravintoloista parhaat mainittu eli Mami, Kaskis ja Tintå. Myös Ludu on erittäin hyvä. Blanko on melko keskinkertainen ruokansa puolesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat