Kommentit (2)

Jouko Virtanen

Ja ne Sauli Niinistön meriitit sitten:

1.
Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.

2.

Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.

3.

Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan

4.

Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.

5.

Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen Jennin kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa.

6.

Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki Suomen puolueettomuuden vieraalla isäntämaasopimuksella ja pistäen pystyyn sotaharjoitukset, aikeisiimme Venäjää vastaan tuli hämärähommia.

7.

Niinistöä ei käräytetty vaikka se liitti Suomen ilmavoimat vieraan maan ilmatilan puolustajaksi ja vailla toimivaltuuksia, sotkien Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.

8.

Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se pyysi tänne salaa vieraan maan ilmavoimat, maavoimat, merivoimat harjoittelemaan Suomeen Venäjän vastaista sotaa ja vaikka toimivaltuuksiin, aikeisiin, Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.

9.
Sauli Niinistön älykkyysosamääräkin on tutkittu. Se on pitkälti alla yleisen suomalaisen keskiarvon, noin 75. Niinistön lukion päästötodistuksen keskiarvo oli niinkin surkea kuin 6,5. Kysymys kuuluukin miten noin tyhmä ihminen voi yleensäkään toimia presidenttinä. Jokainen tietää tuohon vastauksen nimittäin epärehellisyydellä, vilpillä ja petollisuudella. Koko Niinistön presidenttiyshän perustuu vain ja ainoastaan röyhkeyteen ja petokseen. Niinistön on ollutkin Suomen presidenttien historian täydellinen fiasko ja katastrofi.

10.
Isäntämaasopimus (MOU) on puhtaasti Sauli Niinistön käsialaa, lierona Niinistö kuitenkin ohjeisti Lindbergin allekirjoittaa paperi ja teki tästä sopimuksen syntipukin luikerren itse vastuusta. MOU on Sauli Niinistön käsialaa samoin kuin EU-petoskin 1995. Ennen Sauli Niinistöä Suomi oli ydinaseeton maa. Kun Sauli Niinistö sopi salaa Naton isäntämaasopimuksen, hän sopi myös että: "Nato:n isäntämaa velvoitetaan lääkitsemään atomisodankäyntiin joutuneita ulkomaisia sotilaita ja jopa puhdistamaan säteilystä tai biologisesta sodankäynnistä saastuneita Nato-aluksia (pykälä 0205, ss 2-5 sekä 2-6).
Tuolla sopimuksella Sauli Niinistö on tehnyt Suomesta ja meistä ydinsodan osapuolen. Niinistö ei myöskään suostu kieltämään ydinaseiden tuontia Suomeen, joten Nato isäntämaasopimuksella USA tuo ydinaseitaan Suomeen kun katsoo sen tarpeelliseksi..

Aiheesta lisää lue ihminen lue tästä: http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

Vierailija

Tarkkanäköinen Jouko löytänyt kuvista Saulin ja Jennin pikkulasten ja muiden sukulaisten kanssa poseeraamassa. Jos nyt kuitenkin kävisit laittamassa okulaarit kuntoon hyvä mies.

Ja älä ihmeessä peukuttele omia viestejäsi kun ne silloin tuplaantuvat.

Kannattaa ihan vain rauhoittua kesän viettoon murehtimatta, kyllä Sauli hoitaa hommansa :) 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat