Kommentit (11)

SimoHulkko

Itse asiassa toimittajalla on tainnut mennä nyt sekaisin seksityöläisen ja seksin ostajan roolit. Oletettavasti Teuvo Hakkarainen on viitannut tässä kirjoituksessaan aiemmin jo julkisuudessa olleeseen tapaukseen, jossa SPR:n naispuoleinen työntekijä oli harrastanut seksiä turvapaikanhakijan kanssa, jonka jälkeen hänet erotettiin tehtävästään. Tällöin siis olisi nähtävissä, että Teuvon näkemys on turvapaikanhakijoiden olevan niitä valtion rahoilla maksettuja seksityöläisiä, joilta sitten SPR:n naistyöntekijät saavat 'ilmaisia palveluja' 'suomalaisten jätkien' piikkiin. Näin ollen mielestäni tässä tapauksessa väittämä, että Teuvo Hakkarainen 'huorittelee' SPR:n työntekijöitä, on virheellinen ja tulisi korjata kyseiseen mielipidekirjoitukseen. Tämän jälkeen onkin sitten jo toinen kysymys voidaanko vetää enää kirjoituksessa esitettyä johtopäätöstä, että Teuvo Hakkarainen vihaa naisia. Ymmärrettävästi tämä pohjautui tuohon 'huorittelu'-aspektiin. Toivoisinkin, että kirjoittaja tavalla tai toisella ottaisi uudelleen asiaan kantaa sekä tarkentaisi kirjoitusta, jottei tämäkin jäisi vaan kiihkossa kirjoitetuksi virheelliseksi tekstiksi.

Vierailija

"Teuvo Hakkaraisen ahtaaseen maailmankuvaan hyväksytään vain toinen samanlainen, "suomalainen jätkä", joka hänen malliesimerkkiään noudattaen on siis vihainen, tyhmä ja epäempaattinen mulkvisti, joka luulee maksavansa kaiken ja mieluusti antaisi turpaan jokaiselle, kotimaisia naisia unohtamatta."

Tämä on muuten kunnianloukkaus ja samalla kiihotusta kansanryhmää kohtaan. Tietääkseni Teuvo ei ole pahoinpidellyt yhtään naista.

Vierailija

Juuri samoin tulkitsin Hakkaraisen kommentin. Jos maahan tuodaan 20 000 ylimääräistä nuorta miestä, niin kyllä siinä seksipalveluja naisille järjestetään.

Vierailija

Toivottavasti Hakkarainen tekee rikosilmoituksen solvauksesta ja kunnianloukkauksesta. Sehän on tosiasia, että vokeissa työskentelevät naiset ovat käyttäneet asukkaita seksipalvelujen tarjoamiseen, ja naisia on erotettu siitä syystä. Nämä naiset ovat hyväksikäyttäjiä, viulut maksaa valtio.

Suvakkitaivas

Vastaanottokeskukset ovat selvästikin osalle naisista kuin matkoja Gambiaan tai Turkkiin.  Somessakin, vastoin ohjeita, monet vokkinaiset ovat jatkuvasti yhteyksissä asiakkaisiinsa.

Jossain keskuksissa voisi kuulemma liki veitsellä leikata ilmaa, sillä niin tiheänä se on suvaitsevaisten naisten kiimasta - ja miesten tietenkin myös! 

Monet ns. suvaitsevaiset naiset muuallakin avioituvat hyvin mielellään turvistaustaisten yms. miesten kanssa, etenkin jos nämä vain ovat muslimeita tai ainakin riittävän tummaihoisia.  Ja nykytilanteessa heitä ei siis enää tarvitse edes hakea Suomeen, kun tulevat tänne ihan itsenäisesti. Ruotsissa on nuoremmissa ikäluokissa jo valtava sukupuolivääristymä, pahempi kuin Kiinassa - ja Suomessa ollaan menossa samaa tilannetta kohti eli ns. suvaitsevaisten naisten himoitsema miesvalikoima senkun paranee.

Muut kuitenkin näkevät asiassa ongelmiakin, siis sukupuolivääristymässä ja siinä, että nuoria asekuntoisia muslimimiehiä tulee maahamme kymmenin tuhansin ja kun emme edes tiedä monienkaan taustoista yhtään mitään - ja kun islam ja länsimaalaisuus ovat kuitenkin monessa kohtaa jyrkässä ristiriidassa toistensa kanssa.

Puolensa ja puolensa

Vierailija kirjoitti:
Toivottavasti Hakkarainen tekee rikosilmoituksen solvauksesta ja kunnianloukkauksesta. Sehän on tosiasia, että vokeissa työskentelevät naiset ovat käyttäneet asukkaita seksipalvelujen tarjoamiseen, ja naisia on erotettu siitä syystä. Nämä naiset ovat hyväksikäyttäjiä, viulut maksaa valtio.

On kuulemma hyvin yleistä!  Keskustan Husukin vihjasi, ettei ole mikään uusi juttu - kun joku Seiska tai vastaava toi asian esille ja tästä alettiin kohista.

Tosin voihan olla sivullisten pelastus joissain tapauksissa, että turvapaikanhakijamiehistä kiinnostuneet vokkinaiset antautuvat näihin suhteisiin - sillä tietyt turvapaikanhakijaryhmät, siis nämä tietyt maat, korostuvat kovin myös raiskaustilastoissa jo ennestäänkin!   Haittapuolena on toki se, että antavat väärän kuvan suomalaisista naisista yleensä, sillä eivät kaikki naiset himoitse näitä mamuja vokkinaisten tapaan. Vaikka ei toki pidä yleistää kaikkiin vokkinaisiin tai kaikkiin vokkeihinkaan, sillä jossain keskuksissa sentään pidetään rajoista kiinni ja  moni vokkityöntekijä on kuitenkin asiallinen työntekijä!

Ääri-islam + suvakit

Suomeen on tullut ääri-islamistitaistelijoita, jopa ISIS-taistelijoitakin - turvapaikanhakijoina ja Suomen Migri on ilmoittanut, että hekin voivat saada täältä turvapaikan!

"Vuoden 2015 alussa Palani oli mukana pataljoonassa, joka vapautti kylän Isis-taistelijoiden vallasta lähellä Mosulia Irakissa. Hän löysi sieltä Isisin vallassa olleen rakennuksen, johon oli lukittuna suuri ryhmä nuoria tyttöjä.

Etulinjassa taistelleet Isisin jäsenet olivat käyttäneet heitä seksuaalisesti hyväksi ja raiskanneet.

- Kaikki tytöt olivat alle 16-vuotiaita, jotkut olivat todella nuoria.

Erään tytöistä hän tapasi myöhemmin sairaalassa, jonne heidät vietiin hoitoon.

- Hän oli syyrialainen kristitty, ja hän kuoli pitäessään kättä kädessäni. Hän kuoli, koska oli 11-vuotias ja odotti kaksosia. Hänen pienet kasvonsa olivat todella turvoksissa."

IL

No näistä seksiorjien pitäjistä suvakkinaiset saavat itselleen mieleisiä miehiä ja paapottavia!

Ja kaiken maailman vihervasurit ja radikaalifeministit voivat sitten myös puolustaa heitä kilpaa, kun jotkut syyllistyvät seksuaalirikoksiin Suomessakin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat