Kommentit (6)

Vierailija

Onko teidän lukijoissa yhtään 40-50 v naista? Luulisin että on. Voisko näitä uikkareita tarjota myös sille ikäluokalle? Noista ei sovi yksikään ellei sitten ole todella treenattu, mitä harva kuitenkaan on. 

Minähän

En valitsisi mitään noista. Ei aikuisille muodokkaille naisille mitään. Yhdin edellisiin kommentoijiin. Ei noita voi käyttää isompi rintainen.

pikezu

Miksi bikinit myydään koossa 34/44 tai s/l mutta rintaliivit A-G ???? Miten tissit pienennetään bikineihin sopivaksi?? Kuka näitä tekee?? Joku jolla ei ole tisseistä kokemusta?? AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Joka kesä sama ongelma??

Vierailija

Samalla linjalla: uima-asuja ja alusvaatteitakin voisitte esitellä joskus isokokoisille. Kauniiden ja kiinnostavien asujen löytäminen on toki haasteellista, mutta me suurikokoiset elämme sen haasteen kanssa jatkuvasti.

Vaatteista kiinnostunut 60+

Kaikki muutkin lehden vaatejuttu ovat lähinnä nuorille mallovartaloisille naisille. Suurin osa meistä on kuitenkin kaikkea muuta. Voisiko lehti huomioida myös ns. tavalliset naiset, joilla on jo jonkinsortin ikääkin ja jotka haluavatk näyttää asiallisilta ja tyylikkäitä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat