Koolla väliä?

Vierailija

Ikiaikainen kysymys, joka askarruttaa miehiä: onko koolla väliä?

Mitä jos ilmenee, että tapailemallasi miehellä on keskivertoa pienempi (esim. 14 cm)? Kuinka reagoit?

Kommentit (12)

Vierailija

AP tässä.

Esitin kysymyksen täällä, koska täällä on naispuolisia lukijoita. Haluan vastauksia, jotka ovat rehellisiä ja tulevat seksuaalisesti aktiivisilta naisilta.

Vierailija

Onko 14cm keskivertoa pienempi? Sanotaan näin että pystyisin elämään asian kanssa vaikka pituutta ei niin löytyisi, mutta onhan se molemmille nautinnollisempaa kun sitä löytyy. Myös muilla jutuilla ja taidoilla on kuitenkin iso merkitys, eikä koko ole kaikki kaikessa.

Vierailija

Koolla on merkitystä. Jos penis on liian iso, yhdyntä sattuu. On kokemusta. Hyi. Mutta toivottavasti hänkin löysi/löytää naisen, jolle on sopivan kokoinen.
Nykyiselläni on sen kokoinen, että se tuottaa nautintoa eli minulle sopivan kokoinen.

M72yh
Seuraa 
Liittynyt2.12.2017

Uskon naisten pitävän enemmän siitä, että keskisttyy enemmän naisen herkkiin kohtiin, hyvään esileikkiin ja nautinnon antamiseen kuin isolla kalulla paukuttamiseen. Nainen saa huomion ja nautinnon niin antaa nainenkin miehelle sen nautinnon koosta riippumatta.

Itsellä nyt menee noiden keskiarvojen yläpuolelle , eikä moitittu siitä ole. Emättimestä riippuen osalle naisista se todlla sattuu ja osalle ei niin sekin pitää huomioida. Silloin ei työnnä kobvaa pohjaan asti ettei nautinto häviä kipuun.

Eli......ei se pituus vaan osaa naista käsitellä ja ei liikaa kiirehdi tai murehdi kalun kokoa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat