Uusi kotimainen Prinsessa-elokuva

Vierailija

Olen kiinnostuksella seurannut keskustelua uuden kotimaisen Prinsessa-elokuvan ympärillä. En ole kyseistä elokuvaa vielä ehtinyt nähdä, vaikka ennakkonäytöksiä on jo järjestetty. Elokuva käsittelee lukemani perusteella mielenterveyttä ja erillaisuutta - aihe on siis ajankohtainen ja ainakin minua kiinnostava! Onko kukaan nähnyt elokuvaa ja mitä pidit? Nähdään ensi-illassa!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Prinsessa elokuva oli koskettava, kaunis ja tunteikas kokemus. Kerrankin voin sanoa, että oli hyvä että tämä elokuva on tehty. Asiota ei kaunisteltu, mutta niillä ei myöskään mällätty. Loistavat näyttelijäsuoritukset ja mieletön ohjaustyö ovat ehdotonta kotimaista kärkeä. Prinsessa sai arvoisensa elokuvan. Hienoa että joku on nähnyt asiakseen kertoa noin kauniin tarinan juuri näin sairaaseen maailmanaikaan. Mielenterveyttä kaikille!

Vierailija

Eipä kyllä voi kehua elokuvaa. Missä on draaman kaari? Jos tätä elokuvaa on työstetty vuosia, kuten jossain haastatteluissa Halonen on sanonut, ihmettelen. Kyllä näkee, että ohjaaja ei ole henkilöohjaaja. Joo, on hyvät näyttelijät, mutta ohut on mm. prinsessan rooli. Halonen on dokumentin tekijä, tämäkin on dramitisoitu dokumentti. Mutta kiva, että kansa tykkää ja säätiö tukee.

Vierailija

Elokuva on tosiaan yhtä surkea kuin Koivusalon Sibelius. Tunnettujen kasvojen kavalkadi näyttelee kukin omalla "parhaalla" tyylilään. Pääteemasta harhaudutaan heti sivupoluille ja iso huomio pannaan sivurooleille ja hoitomenetelmien esittelyyn kun pitäisi ymmärtää päähenkilöiden sisintä. Juonta väännetään rautalangasta ja jos joku ei ymmärrä, hoitaa musiikki loput. Aihe sinänsä kiinnostava ja sanomakin yhtä tärkeä kuin elokuvassa Yksi lensi yli käenpesän mutta lopputulos tässä yhtä koskettava kuin näyteikkuna.

Vierailija

Surullinen elokuva.

Kertoi taas yhden tarinan siitä, miten ihmistä ei voitu auttaa ja miten kyvytöntä mielenterveyshoito on ollut ja on edelleen. Uskomatonta, että elokuvaa tukee tahot, joiden tulisi antaa mielenterveyshoidosta luotettava ja hyvä kuva. Elokuvan sanoma on päinvastainen-ehkäpä hätähuuto?

Mielenterveysseura tahtoo kai sanoa ja kertoa, että ongelmaisten määrä kasvaa ja psykoottisia ihmisiä tulemme entistä enemmän kohtaamaan, mutta onko meillä resursseja ja kykyä hoitaa heitä?

Prinsessa tosin varmasti ollut hauskuuttava tapaus eläessään psykoottisessa ja sairaassa maailmassaan, mutta koko elämänsä aikana häntä ei saatu ilmeisestikään kunnolla avautumaan tai kohtaamaan.

Surullista.

Vierailija

Ohjaaja rahastaa vakavalla asialla. Tunneköyhä. Mielensairaudet ovat hyvin raskaita kuten itselläni vakavahoitoinen epilepsia, sekin neuroliginen sairaus. Olen monet itkut itkenyt ja nyt väki menee kerrankin ilman pelkoa että joku kyylää heitä, hemenevät katsomaan mielisairasta elokuvassa, oikein ihmettelemään, kyllä voi olla hullu ja naurut päälle.Ilahtuuko näistä sairaat ja heidän omaiset voisi kysyä ohjaajalta, vastaukseksi voisi ohjaajalta tulla verta nenästä.

Elämä lapsille konsertti on hyvä ohjelma jossa kerätään rahaa vilpittömästi hienoin keinoin sairaaloille uusiin laitteisiin että saadaan lapsille mahdollisimman hyvä terveydenhoito maassamme.

Nyt sinä "prinssi" ohjaaja olet erehtynyt .
Keksi ohjelma, Elämä aikuisille ja vanhuksille musiikin talkoo esiintyjävoimin myös!
jotta saisimme paljon parannettua maamme terveydenhoitotilannetta ja vanhustenhoito jonkunlaiseen kuntoon koska se on aivan retuperällä.
Rahaa elämä konsertista tulee todella hyvin aina ja ohjelmisto on kiinnostavampi kuin yksikään elokuva. sorry vaan.

Ei ministerit oivalla tällaisia rahankeruu kampanja ohjelmia joissa
tehdään yhteiskunnallisestikin merkittävää säästöä.
Elokuvaohjaaja ahnehtii nyt, tekisi bambi elokuvan niin
huomaisi itsekin että utelias suomalainen menee pelkästään pilamielessä ihmettelemään sairaita, sen takia salit on nyt ihan täynnä, bambi elokuvaa ei kukaan katsoisi tai rakkaus draamaa ym ym. Ja ohjaaja sanoo vielä että tällaisen voi katsoa olevan rikkautena ihmiselle TÄH!! kun on sairas niin se on rikkaus voi... silloin teki mieli
jotain kautta ottaa yhteys ohjaajaan.

TÄLLAINEN PILA SAIRAIDEN KUSTANNUKSELLA VAATII KESKUSTELUA!

sairas vääns

Vierailija

Loistava elokuva ja parempia näyttelijäsuorituksia kun koskaan kuunaan suomalaisessa elokuvassa. Eli siis hienoa henkilöohjausta. Laput silmillä ei kannattaisi katsoa näin hienosti tehtyä ja sydäntä koskettavaa tulkintaa.
Ja plussa tärkeälle aiheelle. Leffa on muuttamassa vielä monelaisia asenteita. Eli siinä saa koirat haukkua kusilätäköstään perään.

Iloiseksi saanut

Vierailija

Kellokoskelta oli vain muutama kohtaus, esim. kirkko ja joenranta kohtaukset ja pari vanhempaa talo näytettiin hetken, Kellokoskella kuvaukset kestivät vain 4 päivää. loppuu elokuvasta kuvattiin jossain toisaalla.

Vierailija

Juu... tuo ilmaisu on aika osuva.. jotenkin siitä elokuvasta vain koko ajan odotti, että milloin se ikäänkuin alkaa.. se vain velloi ja velloi.. vaikkakin roolisuoritukset olivat hyviä, ja olihan se monella tavoin koskettava.. mutta se jokin "punainen lanka" siitä todellakin puuttui.

Vierailija

Pöh. Elokuva kertoo tositarinan oiekasta elämästä. Tarvitaanko enemmän draaman kaarta kuin joutua mielisairaalaan ja elämään siellä.

Vierailija

tuoreuden puute , kuluneet näyttelijät ..kuluneet hahmot samppa edelmann ja pohjanoteeraus tämä franzen ..ja oliko ilkka vainionkin päästävä mukaan? kohokohdat ja nostattava musiikki puuttui.

Vierailija

En usko että kyseessä on pila, vaan päin vastoin myötäeläminen. Näin elokuvan juuri ja se kosketti juuri asenteellaan:emmekö kaikki ole ihmisiä. Muuten en osaa arvioida roolisuorituksia ym.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat