Kommentit (3)

Miesasia

Naisilla on varaa valita kumppaneista, koska esimerkiksi Suomessa on valtava nuorten naisten pula. Kun taas miesten on usein tyydyttävä siihen mitä on tarjolla. Jos naisten määrää nostettaisiin Suomessa yli miesten olisivat kaikki onnellisempia. Naiset joutuisivat kilpailemaan enemmän ja eivät voisi olla niin nirppanokkia. Miehet olisivat onnellisempia koska eivät jäisi niin usein yksin ja valtio säästäisi rahaa kun mielenterveyspalveluita ei tarvittaisi niin paljon.

Totuus on, että naisilla on nykyisin liikaa valinnan varaa miesten suhteen. Siksi ovat niin tyytymättömiä ja ei olekaan ihme että 2/3 avioerostakin on naisten aloittamia.

Vain suoraa puhetta - http://www.miesasia.fi

don't marry be happy

Mies ja nainen hankkivat kumppanin eri syistä, se on tämän villakoiran ydin. Kumpikin reagoi sitten tavallaan. Miehen käyttöliittymä ei sovi nykyaikaiseen parisuhteeseen; harmi ettei evoluutio ole kovin nopea korjauksissaan :(

Outo otsikko taas

Otsikko voisi olla myös "Miehet eivät ymmärrä parisuhteen arvoa ennen kuin on liian myöhäistä". Ehkä evoluutio pitää siitäkin huolen, että joskus 1000 vuoden kuluttua miehetkin osaisivat arvostaa parisuhdetta silloin kun sitä on, ja yrittävät enemmän panostaa siihen, että se toimisi silloin kun se on vielä olemassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat