Kommentit (3)

M35

"Nyt kun olisi ollut mahdollisuus elokuvarakkauteen" ja "Ihastumme aina pahoihin poikiin" kommentit jättävät Jennystä ja Sadusta hyvin lapsellisen kuvan. Ainakin oman kokemukseni mukaan valitettavan suuri osa naisista tuntuu kuitenkin jämähtäneen samanlaiseen henkiseen teini-ikään, jolloin haettaessa syytä epäonnisuuteen rakkaudessa, olisi paikallaan myös katsoa pitkään peiliin.

En vaan yksinkertaisesti ymmärrä miten nämäkin kaksi ihan mukavilta ja fiksuilta vaikuttavaa naista voivat olla niin täysin sokeita miesten suhteen? Huomasin jo nuorena, että mitä narsistisemman ja kusipäisemmän kuvan itsestäni annoin, niin sitä enemmän naiset kiinnostuivat minusta ja pyörivät ympärilläni. Harjoittelin tarkasti sen roolin ja vaikka seuraa riitti yllin kyllin, niin lopulta kaiken sen näyttelemisen myötä menetin kunnioituksen sekä itseäni että naisia kohtaan. Eli Jennylle, Sadulle sekä muille hengenheimolaisille vinkiksi: grow up ja miettikää hetki minkälaisista miehistä haette seuraa ;)

Outi

Ohjelman formaatti oli se mikä oli: mahdollisimman paljon draamaa, joten varmaankin ko. naiset sen tiesivätkin?

Itse olen jo liki viisikymppinen, ja jos nyt olisin kolmikymppinen, en ehkä kategorisoisi miehiä niin kuin nuorempana sen tein. Tosiaan, komppaan yllä kirjoittavaa miestä: stop hetkeksi ja pysähtymään, mitä etsitte.

Kaikkea hyvää teille.

Adios Suomi!

Enpä usko etteivätkö Jenny ja Satu olisi pohtineet tovin jos toisenkin millaisesta miehestä pitävät. Valitettavan usein miehet Suomessa vain ovat joko tylsiä ja luotettavia tai mielenkiintoisia ja epäluotettavia. Juha oli selvästikin jälkimmäistä kategoriaa ja vielä lisäksi itsekäs. Jos ei yksinkertaisesti tunne vetovoimaa siihen tavistallukkamieheen, niin siinä ei paljon pohdiskelut auta.

Jennyn ja Satun kannattais vaihtaa maisemaa. Erityisesti Jennylle povaisin parempaa onnea rakkaudessa jossain Suomen rajojen ulkopuolella. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat