Chattipettäminen

Vierailija

Haluaisin kuulla muilta, olenko tiukkapipo ja turhaan hermostunut, kun olen pitkän parisuhteemme aikana saanut lukuisia kertoja mieheni kiinni siitä, että chattailee/kirjoittelee netissä vieraitten naisten kanssa. Lisäksi lähettänyt omasta lerssistään ja naamasta näille kuvansa, sekä mm.tallentanut näiden lorttojen private partsien kuvia koneelleen. Itse koen tulleeni petetyksi. Usein sanoo menevänsä katsomaan netistä pelejä yms. Ja sitten kun toisesta huoneesta pamahdan paikalle, alkaa kova sivujen sammuttelu/tietsan sulkeminen/alkaa lirkutella ja estellä mua pois koneelta et "mitäs sä? Haluatko jotain yhdes tehdä? Läpäläpä" Ja mä tajuan mikä on homman nimi, kun nään kyllä. Ja yks kerta toisensa jälkeen kun näin käy, vakuuttelee et ei sais tehdä moista, sori, never again. Js sitten mennään taas. Olen kerran saanu kiinni sen siitä et jolleki puhelimes muna pystys mussutti ja mulle jauho sit kiinni jäädessään et kaverille soittelee. Just.
Et näitä kertoja riittää ja tiedän et peli jatkunu jo vuosia varmaankin mun selän takana. Sit vakuuttelee mulle riitojen jälkeen et haluaa mulle pelkkää hyvää, rakastaa mua jne. Luottamus menny, alemmuudentunto kasvaa.. Mitä tehdä?

Kommentit (7)

ihmepeliä

No jos ajattelen asiaa niin että mun nainen tekis tollasta värkkienvaihto kamppanjaa niin goodbye forever. Enemmänkin ihmettelen miks oot tuollasen irvokkaan kans.

Vierailija

Kyllä se kertoo siitä että jotenkin puutteessa on tai jotain muuta ongelmaa on. Ota asia suoraan puheeksi ja kysy Miksi? Jos järkevää selitystä ei ole, voisin ajatella lähteä suhteesta.

Selvinnyt ja elä on nyt ihanaa

Pakonomaista riippuvuus käytöstä. Tuolle et voi oikeastaan mitään. Jos ottaa puheeksi kieltää ehdottomasti kaiken. Mitään ei tunnusta. Entinen mieheni oli jatkuvasti treffipalstojen asiakkaana ja pelasi tällaispa peliä. Myös petti minua näiden naisten kanssa. En kuitenkaan syytä kuin miestäni, koska hän toimi väärin, naiset eivät ilmeisesti minusta tienneet. Pakon omaista valehtelua oli myös päivän selvistä asioista. Kaikkein suurin ongelma alkoholin kanssa. Pelasta itsesi on ainoa selviytymiskeino.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat