Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Joo kuulostaa aika oudolta että oli kk ilman suolaa? Sokeriakin on melkeen kaikessa, että siinä ei paljon mitään erikoista sit syödä...

kehokuurirocks

ihan täysin totta se on. elimistöön on kertynyt sitä niin paljon että 28 päivää ei tunnu missään, itsekin kuurin suorittaneena edelleen hengissä ja voin paremmin kuin koskaan. toki ihminen tarvitsee suolaa ja ei ole järkevää elää jatkuvasti suolatta, mutta se on yksi ton kuurin pääpointeista olla ilman jotta saadaan elimistö puhdistettua. ja juu, ei siinä kuurilla ihmeitä syödä, mutta aitoa ruokaa. kannattaa tutustua kuuriin tarkemmin, mikäli olo on väsynyt ja kaipaa puhdistumista. 

Vierailija

En usko että kuukaudessa vielä kuukahtaa, mutta pidemmän päälle alkaa kyllä heikottamaan ja pyörryttämään. Näin kävi äidilleni kun omasi alhaisen verenpaineen.

Mie vaan

Vierailija, en kuollut minäkään. Tuolla kuurilla ruokiin ei lisätä suolaa eikä sokeria lainkaan ja proteiinin lähde ostetaan maustamattomana.
Elimistö käyttää kertyneitä suolavarastoja. Olo on hurjan hyvä ton jälkeen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuo ei ole totta että oli kuukauden ilman suolaa, kuolee varmasti jos niin tekee. 

Natriumia lienee kuitenkin jonkin verran joissain vihanneksissa.

pipa

Kuukaudessa vielä mihinkään suolanpuuteeseen kuole. Vähän heikottamaan se kyllä voi alkaa. Jos omaa matalan verenpaineen. Mies sai kamalan ripulin Espanjasta ja monen lääkärin luona juostuaan Yliopistollisessa sairaalassa kokeet näytti, että kalium-arvot ovat laskeneet liian alas. Tableteilla sekin tasaantui.

Noppa

Vierailija kirjoitti:
Edes kuukausi ilman vappua 😈

Vältä jatkossa toukokuuta, niin saat olla koko vuoden ilman vappua.

Erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. ;)

Vierailija

49 vuotta ilman alkoholia, tupakkaa. Liikuntaa sopivasti. ( mayby joskus likkaa) Stressiä sen verran , että aivotoiminta säilyy. Makeita päiviä joskus. Monipuolista ravintoa.. Ei ilta mussutusta. Hyvää unta....rakkautta.....näistä on tehty päivät, joissa on kaikenlaisia sävyjä....

Minä

Vierailija kirjoitti:
Tuo ei ole totta että oli kuukauden ilman suolaa, kuolee varmasti jos niin tekee. 

Suolaa eli natriumia on luonnostaan monissa ruoka-aineissa ja täysin suolatonta elämää ei kukaan voi elää. Samoin sokerin kanssa. Mutta tässä on kyse LISÄTYSTÄ suolasta ja sokerista ja niiden jättäminen ruokavaliosta ei tapa ketään. Kaikkein terveellisintä on syödä monipuolisesti ja välttää liikaa lisättyä sokeria ja suolaa.

lisäätkö suolaa annokseen

Kyse lienee valmistusvaiheessa ruokaan lisätystä suolasta. Jotkut jopa lisäävät suolaa annokseensa lautasella! Minäkin ole elänyt jo yli 50 vuotiaaksi enkä ole koko elämäni aikana ostanut suolaa kaupasta. Kyllä, tämä on totta! En ole koskaan ostanut suolaa! Suomalaiset saavat suolaa ja sen sisältämää natriumia jo normaaleista ruoka-aineistaan yli suositusten joten kuka hullu sitä vielä lisää? Lukekaa joskus niitä tuoteselosteita niin yllätytte! Suolaa löytyy niin leivästä kuin vichystäkin. Suurin osa lihasta ostetaan puolijalosteina ja marinadeista sitä vasta löytyykin! Jokaisessa pakatussa kalassa on suolaa, samoin säilykkeissä ja valmisaterioissa. Ne jotka "valmistavat" ruokansa pääasiassa mikrossa, saavat väistämättä 4 kertaa tarvettaan enemmän suolaa. Älkää ihmiset myrkyttäkö itseänne.

Puhdasta ruokaa

Kuka noita valmisruokia syö? Meillä ainakin tehdään kaikki ruoka puhtaista, maustamattomista raaka-aineista. Ainut, jossa on suolaa, on juusto ja muutama käytössä oleva maustetahna. Tuon vuoksi toki lisään suolaa ruokaan, koska muuten en saa sitä juuri mistään. Leivänkin teen itse, enkä todellakaan osta jotain liemissä uivia lihapaloja ja tee niistä ruokaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat