Artikkelista: Me Naisten jatkikset löytyvät verkosta

Lukittu

Jäikö jatkis väliin? Etkö ehtinyt lukea koko tarinaa? Älä huoli. Me Naisten jatkikset löytyvät verkosta.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Tämä sivu on lievästi sanottuna surkea ja huonosti organisoitu. Missä on uusin jatkokertomus? Koska satun tietämään mikä sen nimi on, löydän sen hakusanalla, tällä sivulla ei ole siitä mainintaa.

Kun uusimman jatkiksen sitten vaivalla löytää, kakkosjaksoa ei näy missään eikä uusia jaksoja ole ilmestynyt pariin viikkoon.

Outoa sähläystä näinkin laadukkaalta lehdeltä.

Marjut Laukia - Me Naiset
Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Hei,

kiitos palautteestasi. Linkit uusimman jatkiksen Tuhkaa tuulessa kaikkiin ilmestyneisiin osiin löytyvät nyt tältä artikkelisivulta.

Kahden viikon tauko jatkiksen ilmestymisessä johtui siitä, että Me Naisista ilmestyi tuplanumero. Jatkiksen uutta osaa jouduttiin siis odottamaan lehdessäkin viikon verran tavallista pidempään.

Vierailija

uusinta jatkokertomusta metsästämässä... rupesin tilaajaksi kesken kertomuksen ja olisi kiva lukea edelliset osat uusimmasta. lehdessä kyllä sanotaan, että aiemmat osat löytyvät nettisivuilta, vaan mistä sieltä?

Vierailija

Olen odottanut jaksoa 4 (joka jäi lukematta lehdestä) jatkokertomuksesta Ailahteleva onni. Kuinka ihmeen kauan kestää ennen kuin jakso on luettavissa täällä? Ehkä tämän tason palvelulla voisi jättää mainostamatta lehdessä, että edelliset jaksot ovat luettavissa netissä.

Marjut Laukia - Me Naiset
Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Jatkokertomukset julkaistaan netissä viikko sen jälkeen, kun ne ovat ilmestyneet lehdessä. Jatkokertomuksen osat päivitetään säännöllisesti tähän artikkeliin. Mikäli niitä ei heti löydy, jatkokertomukset löytyvät sivuston yläreunassa olevan hae artikkeleista -toiminnon avulla. Hakusanaksi kannattaa laittaa jatkokertomuksen nimi.

Vierailija

Nyt kun jaksot 4 ja 5 jatkokertomuksesta Ailahteleva onni saatiin vihdoinkin päivitettyä tälle sivulle, niin kysyn vielä, että jos ne kerran on julkaistu netissä viikko lehdessä ilmestymisen jälkeen, niin miksi ne sitten eivät näy täällä Jatkokertomukset-sivulla, vaan ne täytyy erikseen etsiä hakutoiminnolla? Miksi yksinkertaisesta asiasta on tehtävä monimutkainen?

Vierailija

Tiedoksi, että uusimman jakson numero 10 (Ailahteleva onni) linkitys johtaa lehden etusivulle. Jakso löytyy toki haulla, mutta ehkä olisi syytä myös korjata linkitys.

Vierailija

Milloinkahan saisi vanhaan jatkikseen Mies pystymetsästä osat 6 ja 7? Kertomusta julkaistaan sivujen mukaan viikoittain, mutta taukoa nettiin ilmestymisessä näyttää olevan... Lisäksi joissakin kertomuksen osissa on kohtia, joissa tarina katkeaa ja tekstiä puuttuu välistä. Odottavin mielin...:)

Vierailija

Rakkauden tuolla puolen oli kyllä niin järkyttävän huono jatkis, että tukka nousi pystyyn. Ja sitä pyörittelyä ja venyttämistä jatkuikin vielä aivan loputtomiin! Sen jälkeen olen tarttunut aika nihkeästi jatkiksiin; Outi Keskevaarinkin jäi lukematta. Toivottavasti tämä uusin (helmikuuss 2012) olisi jälleen lukemisen arvoinen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat