Kommentit (4)

Tasoa toimitukseen

Mistä ihmeestä näitä tällaisen jutun kirjoittajia löytyy vielä 2000 luvulla, jotka ei ymmärrä maailman ja ihmisten monimuotoisuutta puhumattakaan viihdetarkoituksessa tehdyn tv-formaatin lainalaisuuksista.

Vierailija

Kannattaa lukea Austenit, jos niistä kirjoittaa. EB ei erityisesti etsi aviomiestä (etsinnän hoitaa äiti) eikä varsinkaan ole edellä aikaansa.

Vierailija

Ja kas, mies valitsi naisen, jonka elämäntarkoitus ei ole yrittää miellyttää vastakkaista sukupuolta kaikin mahdollisin tavoin. Feikit ja teeskentelevät ihmiset ovat vastenmielistä seuraa.

Cleopatra

Miksi Juha valitsi Sadun? Siksi että hän oli täyspäisin näistä finalisteista. Mietin Jennyä: kypsymätön, tekopirteä teeskentelijä; Jenni: puuduttavan tylsä! Molemmista ainesta hihassaroikkumiseen - varsinkin Jenny näytti joka kerta happamalta sitruunalta jos Juhan huomio ei kohdistunut häneen. Satu sen sijaan osasi ottaa nämä ryhmätreffit rennosti ja uskalsi olla oma rempseä itsensä. Juhan kaltainen tyyppi ei jaksa olla koko aikaa vannomassa että "olet kaunis ja ihana ja ainutlaatuinen" jota nämä kaksi J:tä selkeästi tarvitsivat!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat