Kommentit (6)

Vierailija

Monessa kaupassa on paistopiste ja sieltä tuleva ihana leivän tai pullan tuoksu! Johan on jossei asiakas jarruta kohdalla ja nappaa muutamaa pullaa mukaansa. Tai ainakin karkkihammasta alkaa kolottamaan makea tuoksu.

Voihan hajuste

Eli nyt tuulikaapissa haisee pakokaasun ja vaniljan tai omenapiirakan tuoksujen sekasotku? Suomessa on koko ajan kasvava joukko hajusteille yliherkkiä ihmisiä, joille ylimääräiset hajut/tuoksut ovat myrkkyä. Ei tee myöskään terveille ihmisille hyvää olla jatkuvassa hajustesaasteessa. Jos vaniljan tuoksu tulee vaniljatangosta ja omenapiirakan tuoksu tuoreesta omenapiirakasta, ei minulla ole mitään näitä tuoksuja vastaan, mutta tämä kemikaalihöystö ei ole kivaa tai terveellistä.

Ei kiitos kemikaalien myrkyille

MCS (monikemikaaliyliherkkyys, mikä runsaiden tutkimusten mukaan johtuu ohuen hajuhermoradan toksiinialtistumisista tai trauman seurauksena vaurioitumisesta) + allergioiden maailmalla kovasti lisääntyessä tuoksumarkkinointi osoittaa takapajuisuutta ja edesvastuuttomuutta. Useat hajusteet sisältävät monia myrkkyjä. Ei ole merkityksetöntä, mitä kudoksiimme, keuhkoihimme ja verenkiertoomme kulkeutuu.

Vierailija

En ole huomannut mitään.
Päinvastoin olen luullut että kaupat tekevät kaikkensa karkottaakseen asiakkaat, koska itselleni riittäisi vaikkapa vähän vähemmän erilaisia merkkejä ja hieman apua vaikka kantamisessa ja pakkaamisessa.

Lisäksi esim prismassa on vähän kassoja asiakasmääriin, lidlissä ei jonotusta yleensä ole.
Kaupassa , varsinkin prisma, on rumaa, kylmää ja ankeaa ja kaikkea turhaa paskaa. Tuskin äänet tai hajut tilannetta parantavat mutta ikävä kyllä en ole huomannut semmoisia.
Vanhan ajan kauppahallit takaisin

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat