Kommentit (9)

sannuhax

Se tavallinen tarina vei Ollinkin, kun ikää tulee niin very ei enää kierrä ylös saakka eli ne aivot jää haaroväleihin - arvokysymyksiä tietysti, mutta heppi ei ole se vehje kropassa, jonka pitäisi ohjata aikaisen ihmisen elämää,valitettavasti näin pääsee varsinkin hepuilla, jotka - en tiedä kun en osaa arvostaa enää hlöä ollenkaan

Liisa Leikas

Olisin kuvitellut tuota Ollia viisaammaksi, joka osaa hoitaa asiansa.Ei nimittäin vaihtamalla parane , tulet sen kyllä huomaamaan eräänä kauniina päivänä.Arki tulee uudenkin kullan kanssa ja ensi ihastus häviää.

On todella paljon esimerkkejä kuinka on käynyt ja kuinka ollaan ruikuttamassa takas kun ei ollukkaan se uusi sitä mitä kuvitteli.Paskaan on moni ukko polkassu.Olisit Olli keksinyt jotakin uutta ja kivaa vaimosi kanssa, varmasti olisi uusi alku auttanut ja teillä kuitenkin on paljon yhteisiä muistoja yms.

Olen erittäin pettynyt Ollin toimintaan!!!!!!!!!!!!!!

Womena

Olli teki pahan virheen valehtelemalla. Ensin sanoi, että eroon ei liity kolmatta osapuolta. Seuraavalla viikolla kertoi tapailleensa toista vuodenvaihteesta lähtien. Aiempi kuva suoraselkäisestä ja rehdistä miehestä romahti kerralla.

kurttu

Kehtaakin,vanha ukko!No ainahan löytyy noita "julkkiksen"kipeitä vosuja,joille sitten kelpaa nämä vanhat kehäraakit,joiden "parasta ennen"-päiväys on mennyt ajat sitten!

Vierailija

Niin että kun Äijä painaa vuosikaudet keikoilla ja emäntä hoitaa kodin, niin nyt se saa vaihtua uuden tieltä. Jos rakkautta ei pysty kontrolloimaan, se rakkaus alkaa hei siitä vasta kun sitä kontrolloi. Tarkottaa uskollisuutta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat