Kommentit (10)

emäntä

Koko ohjelma oli erittäin vaivaannuttavaa katsottavaa, Bachelor-Juha oli teennäinen ja hänen jutut olivat siirappista käsikirjoitettua potaskaa. Ainut, joka olisi hänelle sopinut ja ollut tasavertainen oli Nina, mutta eihän herra Bachelorilla ollut munaa moiseen valintaan. Oli helpompi valita mitäänsanomaton Satu, josta näki jo lähtöönsä ettei heillä tule olemaan yhteistä tulevaisuutta.

Herrahan on jo 37v. ja itseään kymmenen vuotta nuorempien naisten kosiskelu kertonee hänestä kaiken.

Vierailija

Vaatturi kirjoitti:
Joo, tekee pahaa katsoa kuvasta Juhaa, niin pieneltä näyttää tämä pikkutakki!

Juha on ymmärtänyt sanan pikkutakki aivan kirjaimellisesti! :-D

Vierailija

Ikä on vain numeroita, ei sen kummempaa. Ja 10 vuotta sinne tänne ei tee ketään ihmistä yhtään huonommaksi. Tuliko tuosta tv-ohjelmasta pelkkiä Bachelor-uhreja konmarin tapaan? Heh! Muualla ei ole näkynyt moisia vuodatuksia.

sinkkumies40

Aika säälittäviä on myös nuo naiset. Menivät ohjelmaan vain koska se mies on komea. Tääs nähtiin että komea mies on epäluotettava pelimies mutta naiset sitä eivät pikkuaivojensa takia ymmärrä.

me naiset lukija

Minusta koko ohjelma oli loistavaa viihdettä. Juha oli erittäin hyväkäytöksinen ja kohtelias. Tytöt eivät mitenkään säälittäviä.  Viimeisessä jaksossa oli katkerien naisten tilitystä.  Mitä kuuluu joku entinen huono suhde ko. ohjelmaan.  Parhaimman tytön Juha valitsi. Satu mielestäni olisi sopinut hänelle parhaiten ja harmi ettei jatkunut. Jenny oli herttainen mutta ei olisi sopinut Juhan elämään. Niina olisi myös sopinut hänelle.  Piipittävä tumma Jenni oli ala-arvoinen esitys.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat