Sivut

Kommentit (58)

UpeeDooris

Minä uskon tähän, siksi toiset naiset saavat helpommin orgasmin kuin toiset. Siinä on ihan turha sanoa naiselle, että yritä vaan rentoutua, kyllä se sieltä tulee, kun kysymyksessä on anatomiset seikat, jotka vaativat oikeaa tekniikkaa ja enemmän yritystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mikä "ainoa oikea" orgasmi tuo yhdynnässä saatava on? Joka paikassa hehkutetaan, ihan ku se sitä orgasmia jotenki huonontais että hieroo itseään samalla. Äärimmäisen harvassa ne naiset jotka saavat pelkällä kullilla. Tää myytti vahingoittaa myös monien miesten itsetuntoa kun ei niille ole kerrottu että armoton puolen tunnin jyystö ei ole se tapa millä toisen saa tulemaan.

Vierailija

En todellakaan usko, että tuollaiset asiat merkitsisi eniten! Tulen usein pelkässä yhdynnässä, mutta joskus myös unissani niin että herään orgasmiin. Joten ei kyllä ole mistään tekniikoista ja anatomioista kiinni, kaikki mikä merkitsee eniten on loppujen lopuksi korvien välissä!

Häpeämätön nainen 50 v

Klitoriksen sijainti ei ole ongelma, jos naisella on yksi tai kaksi kättä. Monesti ongelma on se, ettei mies halua naisen stimuloivan itse omaa klitoristaan, eikä mies osaa sitä oikein tehdä. Oikean kohdan ja voiman löytää vain nainen itse, ja voin vakuuttaa ettei oikea metodi ole hinkata klitorista verille suoralla kosketuksella, kuten mieskään ei välttämättä nauti siitä että nainen masturboi häntä niin että se pieni kudosliuska esinahan tyvessä terskan alapuolella (Frenulum) repeää. Tätäkin tiettävästi tapahtuu.

Eikä orgasmin saanti kestä naisella paria minuuttia kauempaa, jos homman osaa. Vierastan yleisesti vallalla olevaa ajatusta tunnin hinkkaussession autuudesta ja otan koska tahansa mieluummin neljä viiden minuutin yhdyntää, jotka päätyvät orgasmiin. Kun minä laukean, laukeaa myös mies, koska tuntee sen. Olen treenannut lantionpohjan lihaksia lapsesta saakka, ja samaa suosittelen miehille, joilla on täsmälleen samat lihakset, sama hermosto ja samat ongelmat vanhemmiten. Myös heillä lantionpohja venyy ja roikahtaa ja aiheuttaa erektio-ongelmia, pidätyskyvyttömyyttä ja muuta tylsää. Sen voi itse estää.

On sivuseikka, saako orgasmin pelkästä vaginastimulaatosta, pelkästä klitorisstimulaatiosta vai molempien yhdistelmästä, kunhan sen saa. Opettelu on naisen omalla vastuulla ja vaatii keskushermoston kypsyyttä, kunnossa olevaa ehkäisyä ja tervettä itsetuntoa. Se vaatii myös kumppanilta huomaavaisuutta ja halua antaa toisen nauttia huolimatta siitä tosiasiasta, ettei nainen ole kuin pornoleffasta tai -lehdistä eikä tällä yllättäen olekaan klitoris nielussa.

Itselaukeava ajoittain

Eräät sairaudet ja lääkeaineet vaikuttavat joskus niin, että alkaa laukeilla itsekseen. Muuten se on hyvin harvinaista, joskin vaaratonta ja hauskaakin.

Liittyy esim. eräisiin aivokasvaimiin, kaksisuuntaisen mielialahäiriön maniavaiheeseen ja eräisiin keskushermostolääkkeisiin.

Kaksisuuntaisen maniavaiheessa libido on erittäin korkealla ja se onkin hauskinta siinä taudissa. Olen kokenut. Pelkkä bussimatka voi olla yllättävä ilo, eikä moisesta pidä syyllisyyttä tuntea. On kuitenkin selvitettävä, että terveys ja lääkitys ovat kohdallaan.

Pieni paketti hyvissä kääreissä

Helppo uskoa tähän, koska saan yhdynnässäkin orgasmin, eikä mun tarvitse silloin klittaani hipelöidä. Suuressa roolissa on kylläkin silloin peniksen paksuus, mutta sehän ei ollut pointtina tässä artikkelissa. 

Eräällä tavalla vastalahjaksi olen, ainakin erittäin kiinnostunut, treenaamaan lantionpohjan lihaksia. Kiva supistella, kun näkee, että mies nauttii.

Vierailija

UpeeDooris kirjoitti:
Minä uskon tähän, siksi toiset naiset saavat helpommin orgasmin kuin toiset. Siinä on ihan turha sanoa naiselle, että yritä vaan rentoutua, kyllä se sieltä tulee, kun kysymyksessä on anatomiset seikat, jotka vaativat oikeaa tekniikkaa ja enemmän yritystä.

seikku49

Aivan mahtavaa... Ihan kuin olisin tuon itse kirjoittanut. Olen itse myös 50-kymppinen ja sain elämäni "maanjäristys"-orgasmin 41 vuotiaana, mutta on niitä sen jälkeen tullutkin!! Ainoa pelottava joskus on se hirveä pistävä, hetkellinen päänsärky... Mutta sekin kuulemma on normaalia. Olis kiva, jos joku osais kertoa, mistä se johtuuu?

Koden Faija

Tarvittiinko tuohon tutkimus? No niin, enhän minäkään mittaa olisi osannut sanoa, mutta sijainnin merkityksen kylläkin. Olisitteko te suomalaiset naiset osallistuneet tutkimukseen? Ensin joku mittaa veneesi peräsimen ja tulpanreiän välimatkan ja sen jälkeen poraa tieteen nimissä ja heittää kermapikarit.

Vierailija

Omalla kohdallani pannessa saatavat orgasmit eivät kyllä liity mitenkään klitoriksen hankautumiseen, vaan täysin sisällä olevaan penikseen. Suosittelen kaikille lämpimästi g-pistevibraattorin hankkimista, se jotenkin herätti vaginan lihaksiston, ja opin tulemaan pelkästä yhdynnästä.

Lisäksi pano-orgasmeista haaveileville suosittelen lämpimästi myös anaaliseksin kokeilemista. Tulen anaaliseksistä helpommin ja isommin kuin pivistä, ja sama pitää monen muunkin kohdalla paikkansa.

Oikolukija

No, nyt kun laitetaan sisälukutaito kohdalleen, niin puhuttiin yhdyntäorgasmista, joka ei käsitä klitoriksen hyväilyä sormin, vaan tarkoitettiin orgasmin saamista pelkästä yhdynnästä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat