Haluan että remontti valmistuisi

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Remontin ideointi on ihanaa, mutta keskeneräisyyden keskellä eläminen alkaa ottaa vähän voimille. Haluaisin, että tulisi jo valmista, että kotona olisi yli neljä huonekalua ja että tavarat löytäisivät lopullisen paikkansa.

Kommentit (4)

Vierailija

Mä taas olen juuri muuttanut, ja tunnistan tunteesi! Haluan saada nopeasti siistiä, ja niinpä vain sullon tavaroita epämääräisiin paikkoihin pois silmistä. Seurauksena on se, että en kohta löydä mitään mistään.

Vierailija

Tuo on rasittavaa! Tavaraa saa kannella edes takaisin ja vielä pitäisi löytää tilaa remontissa tarvittaville tarvikkeillekin. Me aloimme itse tekemää remonttia, mutta ajatus remontin pitkästä kestosta (lue sotkusta) sai muuttamaan ajatukset siihen suuntaan,  että lopulta teetimme rempan http://www.remonttiidea.fi -yrityksellä. Työ valmistui 2 kuukautta nopeammin ja taisipa jälkikin olla aavistuksen parempaa, mihin olisimme itse pystyneet. Nyt saa taas asua tyytyväisenä siistissä kodissa.   

Vierailija

Ostettiin asunto Pukinmäestä, Helsingistä, noin vuosi sitten ja aluksi lähdetttiin itse tekemään remonttia kokonaan. Asunto oli kokonaisuudessaan täyspommi, että kaikki jouduttiin uusimaan lattiasta kattoon. Siinä joutu pari kertaa haukkomaan henkeä kun mietittiin kuinka paljon remonttia on edessä. Alussa remontti eteni hyvin, mutta sitten alko uupumus hieman iskemään. Talossa piti kaikki sähkö, ja valaisin asennuksetkin tehdä ja siihen joutu sitten ammattilaisen etsimään. Siinä kun se säkäri sitten hoiti hommansa niin tuli mieleen, että mitä jos loppuasuntokin rempattaisiin ammattilaisen hoivin ja saisimme pienen huilihetken. Yksi ystävistä vinkkasi http://www.urakkamaailma.fi/ palvelusta, jonka kautta säkäri ja muutkin firmat sitten löydettiin. Täytyy sanoa, että nyt kun remontti on valnmis, niin ihanaa että siihen lähdettiin, vaikka uupumus ja epätoivo välillä mieleni valtasi! Kyllä epämukavauusalueelle meneminen kuitenkin aina kehittää eteenpäin.

Vierailija

Suurin virhe mitä itse tein remonttia aloittaessani, oli se että en malttanut hankkia kunnollisia työkaluja. Sitä vaan ajatteli että kyllä mä pärjään ihan perus käsityökaluilla ja lainataan katkaisusirkkeliä sitten vanhemmilta kun sitä tarvitaan. No remontti eteni luonnollisen hitaasti, työkalut ei olleet oikeanlaisia, tai toisin sanoen niitä ei ollut tehty aivan näin suurta remonttia varten =).  No minkäs teet kun on suomalainen luonne ja pohjalainen pää? Sitä vaan yritti pärjätä omilla vaatimattomilla työkaluilla. Onneksi appiukko oli sen verran viisas, että käski etsiä sopivammat työkalut. Eipä siinä auttanut sitten kun etsiä sopiva työkalukauppa ja ostaa kaikki tarpeellinen. Sen jälkeen kyllä myönsin että nuo ostokset olisi tullut tehdä aivan ensimmäisenä. Nyt kun olimme tehneet budjetin siten, että olimme laskeneet siihen kaikki muut paitsi nuo työkalut, oli selvää että budjetti ylittyisi tai remonttisuunnitelmaa tulisi muuttaa. Eli aivan turhaa vääntöä. Olisi pitänyt osata laskea nuo työkaluhankinnat heti osaksi remonttibudjettia. No ensi kerralla viisaampana =)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat