Kommentit (7)

Suvaitsevainen mies

Niin, että vihapuhe on ainoa syy siihen, että täältä kannattaa pysyä poissa? Kyllähän keskustelukulttuuri muuttui, koska tänne tuli laittomia siirtolaisia kymmeniä tuhansia. Turvallisuus on heikentynyt merkittävästi, silti meuhkataan "vihapuheesta", vaikka se on pientä siihen nähden mitä uhkia nämä tulijat toivat tullessaan. Lisääntyneet raiskaukset, pahoinpitelyt, varkaudet yms. Suvaitsevaisia nämä tulijat eivät ole, päinvastoin; he halveksivat demokratiaa, naisten itsemääräämisoikeutta, vähemmistöjä, toisia uskontoja vaikka ja mitä. "Pysykää poissa" - koskee ainoastaan näitä tahoja.

rationalisti

Ihan kuin olisi vain Suomessa tämä "ilmiö". Kyllä se on jokaisessa EU valtiossa aivan sama juttu, samat äänenpainot ja samat rintamalinjat. Suvakit vs rationalistit. USA:ssa on myös ihan vastaavat jutut, kuin myös Kanadassa.

Suvakeilla ei ole kohtapuoliin mitään paikkaa maailmassa minne mennä ja missä julistaa muille kotkotuksiaan.

Siinä yleistyksen yleistys..

Tässä on juuri sellainen kommentti joka pitäisi  näyttää toteen kuka on noin sanonut ja kuka tehnyt  jos ei ole faktaa  nimet esiin ei muttulla kannata mennä  inhoan rasismia kaikissa muodoissa nyt on nro 1 moittia kotimaata..Itse juttelin maahanmuuttajan kanssa hän oli sitämieltä että täällä tekevät numeron maahanmuuttajista ne ketä ei sitä ole vaan yrittävät kovasti  kammeta ja saada vartin  julkisuutta osakseen ..meilläpäin pakoilaiskeskuksessa ovat  tyytyväisiä haloo nyt kannattaisi  tuo kaikien suomalaisten  haukkuminen lopetta se alue  lypsetty niin  kuiviin kun olla  ja voi.. ja suurin kirjaimin yleistäminen saatte  se huomion tottakai mitä haette. rasismia  tuokin yleistäminen suuressa määrin ja mitä tuohon tulee ei maata missä rasismia ole mutta kyllä suomalainen jaksa moittia  omaa kansaa se on nähty ruoskinnan mestarit taas päässeet vauhtiin ..kiinassa eikä amerikassa  ole varmaan ole mitään vikaa ei rasimia ei poljeta palkkoja ei ihmisarvoa ei mitään .huhuijakkaa näitä juttuja ja nykypäivää  ajetelkaa kuka tielle on tämän maan itsenäisyydellä taistelleet tunne suuren suurta myötähäpeää näitä ikuisia inisijöitä kohtaan ..menee peilin eteen  ja katsoo muutakin   kun omaa napaa..(jääkiekkoa ei kannta vetää tähän. hheh sain kunnon naurut :).JOO TÄÄLLÄ KETSUPPIPULLO  AMERIKASSA TUMMIHOINEN  AMMUTTAAN siellä on todella  tummaihoisilla kurjaa laajenna aluetta harlemiin ja muihin  tummien asuntoaluisen niistä et maininut mitään . tule sittten  sanomaan miten huonosti  veteraanit on meille sata vuotta sitten tämän maan petanneet..tämä ei ole pohjois-korea täältä pääsee aina pois  toivonkin että  nämä  ikuiset valittajat yltäkylläisyys luo tyytymättömyyttä tyypit muuttaisivat  muualle  ja meille tulisi  pakolaisten  iloinen joukko jotka osaavat antaa arvon tälle maalle..mutta eihän nämä kaakattajat ole missään tyytyväisiä  muutaman vuoden päästä samat laulut eri sävel :):)huhu veterraaneille  pisteet meidän maasta ja ..ihana maa ja suurinossa porukasta  tyytyväisiä mutta  valittajt saavat vain sen suuren huomion..Rasismille ISO EI  sinä teet juuri sitä mistä syytät muita turha edes kysä et varmaan..

Nainen Hesasta

Bloggaajalta on tosiaankin unohtunut kokonaan globaalirasismi.  Usassa mustamies teloitetaan siellä usein syyttömänä, mustat ja latinot istuvat vankiloissa vuosikausia mitättömistä rikoksista, koska heillä ei ole varaa palkata kunnon asianajajaa. Kiinassa maan rikastunut eliitti hyväksikäyttää  ja orjuuttaa köyhempiä maamiehiään, Turkissa tapetaan kurdeja ja hyväksikäytetään syyrialaisia pakolaisia. Romaniassa syrjitään romaneja... Lista on loputon.

On totta, että Suomessa (mutta varmaan myös muissa maissa) netissä esiintyy runsaasti vihapuhetta, asioiden yksinkertaistamista ym. mutta onko se nyt mikään ihme tässä maailmantilanteessa? Muutamaan vuosisataan Euroopassa ei ole ollut tällaista muslimien invaasiota. Vuodessa Eurooppa on kaaoksessa, jossa viranomaisilla ei todellisuudessa ole keinoja estää terrori-iskuja. Kesä tuonee tullessaan naisten joukkoahdistelut ja raiskaukset. Ahdistus ja pelko purkautuu vihana.

Mitä pitäisi tehdä? Ei ainakaan tuolla jatkuvalla suomalaisten syyllistämisellä mitään positiivista saada aikaan. Vihapuhe loppunee kun niin pakolaiset kuin kansalaiset aidosti kunnioittavat toistensa kulttuuria ja tapoja. Valitettavasti juuri muslimisteista on syntynyt se kuva, että  aito kunnioitus puuttuu. Luulisi olevan aivan itsestään selvää, että vieraassa maassa ollaan maassa maan tavalla, mutta osa tulijoista ei näytä pystyvän siihen. He sitten omalla käytöksellään tahraavat myös muut. Niin se on myös muualla maailmassa, myös Shanghaissa.

rajat kiinni ja äkkiä, ennenku...

Oiskohan se syy vaikka siinä, että sun ja tänne saapuneiden 32 000 matun ero on siinä, et ne tulee loisimaan, raiskaaman sun muita rikoksia tekemään. Viime syksynä välittömästi näiden tunkeuduttua maahan tuli raiskaus tilastoihin piikki ja nyt kun kelit lämpenee on alkanut raiskauksia taas tulemaan enemmän ja enemmän. Lisäksi nää hakkaa täällä kantaväestöä isoina laumoina ja uutena vuotena rautatientorilla helsingissä oli tuhatpäinen matulauma harrastamassa taharrush gamea, googlaa jos et tiedä mitä se tarkoittaa. Tää lista on loputon jos alan luettelemaan näitten tekosia. Käsittääkseni sinä olet töissä ja muutenkin kunnon kansalainen nii se on aika iso ero. Ja ei mekään vaadita esim. Aasialaisia maasta ulos ja syy? Koska he käyttäytyvät ja sopeutuvat ja tekevät töitä. Ai niin ja haluaahan nää islamistit Shariankin tänne käyttöön...kannattaa miettiä asioita hieman syvemmältä, näin pikku vinkkinä ;)

first world problems

Mainitut syyt pysyä poissa Suomesta on hyvä esimerkki 'first world' ongelmista. Miten se sun elämään vaikuttaa jos ketsuppiyhtiön mainoksessa esiintyy tummaihoinen suomalainen? 

Vierailija

Aika turha kannanotto, koska...

a) kirjoittajalla on lähteenään vaan netti ja varmaan muutama samanhenkinen kaveri,

b) kirjoittaja on sopeutuvainen ja omillaan toimeen pyrkivä, kuten suomalaiset yleensäkin, joten hän ei sikäläisenä maahanmuuttajana ole ollenkaan verrattavissa tänne pakolaisvirran mukana tuleviin ihmisiin.

(niin ootteko muuten huomannut, että suomalaisilla on ihan krääsän keräilyyn asti kiinnostus muita kulttuureja kohtaan? matkustellaan ja muutetaan ja sitten lähetetään postikortteja, kuinka kaikki on niin mukavaa ja ei haluaisi takaisin Suomeen... Että mä en oikein tunnista sitä "rasisimia" tai "takapajuisuutta", jota suomalaisten asenteessa sanotaan olevan... Suomessa metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.)

Amerikkalaisilla on todennäköisesti aika luja kansallisitsetunto. Joka tosin saattaa ilmetä eri tavalla kuin Suomessa, koska USA on maahanmuuton sulatusuuni. Tietty toiset maahanmuuttajataustaiset siellä on onnellisia kirjoittajan puolesta. Toivotetaanko muuten meksikolaiset yhtä tervetulleiksi?

Ja se ketsuppi on yksinkertaisesti pahaa. Mutta jos siinä ja muissa vastaavissa joku mua häiritsee, niin se on se läpinäkyvä agenda. Ja se, että miksei se tyttö vaan muuta maalle jos haluaa, onhan siellä paljon helpompi kalastaa ja asua kuin Helsingissä...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat