mitä leluja

osku

Sängyssä mukana sängyssä rakastelun aikana?

Kommentit (8)

Vierailija

No voi vittu. Kyllä mä ainakin runttaan naturella niin, että muija haluaa seuraavana päivänä toipumislomaa. Mitä vitun pillupärryttimiä, hinttien hommaa.

Kaisa 69

Joo. Ite nyt en oikein välitä leluista,mutta nyt meinasin kokeilla hot Wheels autoa se hyvin sujahtaa ja muutenkin mies tykkää autoista. Mitä oisitte mieltä ideasta? Mikä merkki ois paras ? Kerran mies toi jakoavaimen sänkyyn,mutta en tykänny sen muodoista. Ja viime kesänä kävin turkissa niin yhtäkkiä oli kebabbia pillussa.

Allahu akbaria vaan se riäky en vittu en tiiä.

paskanenmuna

Voii helevetti ku nyt on sellanen ongelma, ku se tuo muna ku se on niin helevetin jotenki semmonen tunkkanen paska ei vittuku tuntuu että taju lentää. Se hien ja väkevän persiin haju mikä siitä tulee niin ei oikeen muijalle taho kelevata suatana. Oisko jotain ehotuksia millä sais ton tunkkaisuuden poikkeen, pittääkö se muna leikata. Kokeilin uittaa munnoo kebabbiin vaan ei toimununna.

Liza

krissenöpö19 kirjoitti:
Kokeilin Wildclubin erottiikkakemuissa sybiania.  Harmi että se on liian kallis ostos kotiin. Räjähtävät orkkusarjat jollaista en ole koskaan  kokenut.

Se on kytllä aivan huikea masiina. Itsekin pariin kertaan kokeillut ja vastaavaa on ole kokenut missään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat