Burlesque Risteily Tampereella 7.5.2016

Rowan

Järjestetään Tampereella Burlesque Lake Escape risteily la 7.5.2016 M/S Tammerkoskella. Risteily kestää 4 tuntia ja meillä on yhteensä 9 esiintyjä. Alla näette tapahtumasta lisätietoa. Nyt on loistava tilaisuus tutustua burleskin mahtavaan maailmaan sekä Tampereen Pyhäjärven kauniisiin maisemiin laivan kannelta.

Liput ovat edullisia, 15€ sis. toimitusmaksut ja niitä saa tästä: https://liveto.fi/tapahtumat/burlesque-lake-escape-cruise/

Laiva lähtee Laukontorilta klo 19 ja palaa n. klo 23. Tervetuloa mukaan! :)
Facebook: https://www.facebook.com/events/964341956990689

---
Burlesque Lake Escape Cruise -risteily seilaa Tampereen Pyhäjärven aalloilla toukokuussa!

Burlesque Lake Escape Cruise on paljon muutakin kuin risteily. Tampereen Pyhäjärven aalloilla seilaa M/S Tammerkoski-alus kannellaan lukuisia burlesque-maailman nousevia kykyjä, drag- ja pinup-taiteilijoita. Luvassa on näyttävä ja vauhdikas show, joka kannustaa yleisönsä osallistumaan ilonpitoon vaikkapa pukeutumalla teeman mukaisesti. Ja toki arkisemmassakin asussa sopii nousta laivaan. Show tarjoaa näkemisen arvoista säihkettä ja säpinää myös niille, jotka eivät vielä ole burlesquen saloihin tutustuneet.

Risteilyllä esiintyy burlesque-tähtiä ympäri Suomen, pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemelle asti. Show koostuu yhdeksästä esiintyjästä, jotka edustavat erilaisia burlesquen tyylilajeja ja säväyttävät erilaisilla pin up-, drag- ja gothic burlesque -esityksillään. Risteily lähtee lauantaina 7.5.2016 kello 19 Tampereen Laukontorin laiturista ja palaa satamaan noin kello 23. Näyttävien esitysten lomassa iltaa voi viettää M/S Tammerkosken ravintolan antimista ja ainutlaatuisia järvimaisemista nauttien.

Vain ensimmäinen 100 lipunostaaja mahtuu mukaan!

*****
BURLESQUE LAKE ESCAPE CRUISE -risteily
M/S Tammerkoski, Pyhäjärvi, Tampere
La 7.5.2016 klo 19.00 - 23.00
Liput 13,50€ (+ toimituskulut 1,50€) Livetosta
K-18

Ennakkoliput: https://liveto.fi/tapahtumat/burlesque-lake-escape-cruise/

Esiintyjät:
Kiki Scavenger
Trouble
Lady Carniwhore
Mona Motley
Lizzie Violet
Shanna O'Pulse
Bella von Wolfkill
Gloria Délicatesse
Olivia Occulto

*****
”Glamour above all things”
-Dita Von Teese

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat