Kommentit (11)

jari markkanen

Tämän päivän kaupoissa myytävä "lohi" on pahimman luokan ympäristö jäte eikä missään tapauksessa ostamisen arvoinen. Sen sijaan kaikki suomen järvissä ja lammissa esiintyvät kalat on erittäin hyviä.  Suomesta ei ole, todellisuudessa, saatavissa ns roskakalaa. On vain tyhmiä ja taitamattomia "ihmisiä"

Vierailija

Soijarouhe on kyllä paras. En ole edes niin kiinnostunut kasvisruokavaliosta mutta käytännöllisyys ja hinta suorastaan pakottaa käyttämään pelkästään sitä :)

Maija

Mitä jos kuitenkin suosisi niissä maitotuotteissa KOTIMAISIA vaihtoehtoja, ei kauppojen puolalaisia ja saksalaisia vaihtoehtoja. Pieni lisä laskuun, mutta pitkässä liemessä 100% parempi vaihtoehto.

Vierailija

Rypsiöljykö kaikkein paras vaihtoehto? Täysjyväviljat paras kuidunlähde?
Jos jostain haluaa halvalla hyvää rasvaa, niin ihan vaikka Valion voi on todettu hyväksi vaihtoehdoksi. On paljon maukkaampaakin kuin rypsiöljy -maailman turhin rasva.
Jos mä kaipaan ruokavaliooni enemmän kuituja niin en ensimmäiseks lähde ostaa enemmän täysjyväleipää, vaan lisään aamupuuron päälle leseitä, pellavan-, seesamin- ja chiasiemeniä. Kuituja saa muualtakin kuin viljatuotteista. Proteiineja saa muualtakin kuin lihasta ja rahkasta. Samaisella siementenlisäysranneliikkeellä lisään ateriaani kuitujen lisäksi myös proteiinia. Ja paljon muutakin, mutta onneksi tämä artikkeli lopetti ajoissa, eikä mennyt monipuolisen ravinnon aakkosiin mainitsemalla mm. valkoisen pastan aivan ok-vaihtoehtona.

Vierailija

Mihin unohtui moneen sopiva ja edullinen tomaattimurska? Entä pähkinät? Lihansyöntiä tuskin kenenkään kannattaa lisätä, ilmankin pärjää hyvin. Kalojenkin kanssa kannattaa olla tarkkana.

Vierailija

Kyllä nimittäin voisin väittää, että esim. norjalainen lohi on taatusti kasvanut puhtaammissa vesissä, kuin suomalainen merilohi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat