Kommentit (7)

Cleopatra

"Tavoitteeni on antaa monipuolinen kuva suomalaisesta turkiselinkeinosta, koska tällä hetkellä kuva on lähinnä negatiivinen. Siellä tapahtuu myös paljon hyviä asioita, ei siellä pelkästään eläimiä kiduteta."

Jaaha ja mitäköhän ne hyvät asiat mahtavat olla - siis elâinten kannalta. Voi Leena...pidin sinua järkevânä ja sympaattisena henkilönä vaikka kokoomuksen edustaja olitkin. Nyt on kyllä mielipide muuttunut....

Merit

Jos joku tekee työtä negatiivisen kuvan poistamisen eteen turkisalalla, niin sehän on pelkästäin positiivista. Tsemppiä uuteen postiin, Leena!

Ville

" ei siellä Pelkästään eläimiä kiduteta". Eli Leena Harkimo ei kiellä että turkistarhoilla eläimiä kohdeltaisiin kaltoin, päinvastoin myöntää että se on arkipäiväistä.

Thuula

Kuoleva ala. Kukaan itseään kunnioittava nykyaikainen ihminen ei pukeudu turkikseen. Tämä Leenan uusi pesti on kuin itseään parodioivaa showta.

Vierailija

Leena on sydämetön ja sieluton ihminen. Nämä luonnonvaraiset eläimet ovat tungettu vastoin luontoaan pieniin häkkeihin ja tämän traumatisoivan ajan jälkeen sähköshokki samanaikaisesti peräaukkoon ja suuhun. Millä ajalla tämä on muutakuin 24/7 kidutusta???

Vierailija

Hienosti Leena on selviytynyt tuossa vuorikiipeilykoitoksessa. Olen parisen vuotta nuorempi ja olisin luultavasti simahtanut jo ennen homman alkua. En tiedä onko Leena urheilua harrastava, mutta kehon rakenne ja ilmeisen hyvä keuhkojen hapenottokyky auttoivat varmaan kestämään. Joillakin nämä ominaisuudet ovat "synnyinlahjana".  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat