Kommentit (8)

Vierailija

Höh! Nyt on palkinnot sitä luokkaa, että ihan periaatteesta en osallistu, vaikka otsikosta jo innostuin. Miten kaksi huulikiiltoa, kaksi kynsilakkaa ja puuteri on "meikkisetti"? Surkeaa.

Vierailija

Suosittelen boikotoimaan tällaisia lehtitalojen kalasteluja, joilla halutaan ilmaista materiaalia julkaistavaksi. Vastaavia ovat "lähetä kiva kesäkuva"-kilpailut.

Onko naisen palkka huulikiille ja kiva laukku? Hävetkää Me Naiset!

Soikku

Takavuosina Me Naisten kesänovellikilpailussa oli rahapalkinnot, ja silloin minäkin alan

ammattilaisena osallistuin. Novellini julkaistiin ja siitä sai korvauksen. Palkitut novellit olivat tasokkaita. Nykyään nämä kilpailut ovat sekä kirjoittajien että varsinkin lukijoiden aliarvioimista: ajatellaan, että naisille riittävät kesälukemiseksi töherrykset, jota joku viitsii parin kynsilakkapullon voimalla naputella. Halvalla ei saa hyvää, ja ilmaiseksi ei yhtään mitään.

Vierailija

Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, Me Naisten lukijana en halua lukea kirjoitusta jonka joku on vasemmalla kädellä (no offence vasenkätiset!) huitaissut jos vaikka sattuis saamaan "kivan" (mikä merkki, materiaali? haloo!) käsilaukun. Ja harrastekirjoittajana ei tulisi mieleenkään osallistua tällä palkkiolla. Pyh ja pah!

Kesäheinä

En näe asiaa ihan samalla tavalla. Entäpä aloitteleva kirjoittaja, joka haluaa kokeilla saako aikaan julkaisukelpoista tekstiä? Tämähän on juuri sopiva kilpailu sellaiselle. En tarkoita "vasemmalla kädellä" huitaistua tekstiä, vaan sellaista joka on ajatuksella kirjoitettu. Mutta kokemusta vielä puuttuu :)

Vierailija

Totta, innostuin kisasta, mutta palkinto lannisti. Itse olen kirjoittanut tarinan ja se on kyllä jonkin muun arvoinen kuin kivan meikkilaukun ja kynsilakan (arvo n. 5€) Hah! En kyllä ymmärrä miten laatulehdeksi itseään kutsuva media voi polkea näin hintoja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat